Денислав Александров бързо се наложи в ЦСКА 1948 след трансфера

...
Денислав Александров бързо се наложи в ЦСКА 1948 след трансфера
Коментари Харесай

Нападател на ЦСКА 1948: Ще сме много по-силни през новия сезон

Денислав Александров бързо се наложи в ЦСКА 1948 след прехвърлянето от Лудогорец през зимата. 21-годишният плевенчанин пропусна близо месец поради травма, само че това не му попречи да означи 7 гола с "червения " екип. Крилото даде изявление за клубната телевизия по време на подготвителния лагер в Боровец.

- Казваме "добър ден " на Дени Александров, първи въпрос: съумя ли да си починеш добре?

- Здравейте. Да, съумях да умря. Не стигнах до морето, че имах и други задължения. Но съм подготвен за новия сезон – нека реализираме нашата цел.

- Вече няколко дни сме в Боровец – по какъв начин ти се костват изискванията?

- Условията са доста положителни. Терените са съвършени, хотелът е отличен.

- Няма по какъв начин да е леко в първите тренировки, натъртва се много на физическа подготовка, само че въпреки всичко – по какъв начин ви понасят натоварванията?

- Всичко е в границите на естественото. Тук се работи доста професионално.

- Доста нови момчета дойдоха в тима, виждаме, храните се към този момент на една маса – вижда ли се към този момент колектив?

- Да, безусловно. Ние с множеството нови се познаваме чудесно. Гледаме да им оказваме помощ, да се впишат по-бързо в колектива.

- След теб пристигнаха две момчета от Лудогорец – Дани Наумов и Ивайло Климентов, ще помогне ли това за по-бързото сработване?

- Познаваме се чудесно. Това са доста положителни момчета, с доста положителни качества. Надяваме се да се впишат бързо в колектива. С всички, освен с мен, с цел да оказват помощ на тима.

- Да, персонално ти се вписа извънредно бързо в ЦСКА, за жалост, една травма ти попречи да дадеш максимума. За какво друго съжаляваш?

- Единствено за мача с Арда. Не ни се получи, играхме много едва. Съжалявам за ситуацията, което пропуснах, тъй като то можеше да ни закара на бараж.

- Мислиш ли постоянно за този пропуск?

- Забравям го. И да мисля, то е свършило.

 Денислав Александров
източник: bg.cska1948.bg
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР