Денис Теофиков на практика е споделил решението си, но не

...
Денис Теофиков на практика е споделил решението си, но не
Коментари Харесай

Денис Теофиков признал нещо страшно на продуцента си!

Денис Теофиков на процедура е споделил решението си, само че не съумяха да го спасят!
Младият Денис Теофиков в действителност е бил в меланхолия, получавал е и паник офанзиви. Буквално четири дни, преди да полети от терасата, артистът разкрил на продуцента си, че се усеща доста зле душевен. Това показа в ефир композиторът на починалия реализатор Николай Пашев.
 Денис Теофиков
Денис Теофиков споделил суицидните си мисли

„ За последно се чухме четири дни преди съдбовния случай. Денис ми заприказва за самоубийство. Призна, че му минават черни мисли. Не мислех, че приказва съществено, тъй като звучеше добре.

Казах му, че би трябвало да благодари на живота за това, което има, и хубавите неща, които му се случват. Смятax, че още веднъж има паник офанзиви. Не разбрах, че е по-различен от предните пъти “, сподели в прям диалог Пашев.

Продуцентът на Теофиков е упрекван от мнозина за съдбовния случай с 21-годишния музикант. Из попфолк средите настойчиво се шушука, че Пашев е основният провинен Денис да е в меланхолия и поради нея е поставил завършек на живота си. „ Ходил е на психолог “, споделя продуцентът на Теофиков.

Паник офанзивите му се появиха още от първия ден, когато снимахме клип. Славата зареждаше Денис, не го притесняваше. Споделял ми е, че го тормози, в случай че я загyби. Не съм бил очевидец да взима опиати. Питал съм го, той е отричал “, споделя още Пашев.

Продуцентът вижда Денис още като младеж. Открива го в интернет. Пашев споделя, че Денис е глобяван, само че не с толкоз, колкото се твърди. Глобите били в началните години от кариерата му, когато той е още млад и по-буен.

,,Отношенията ни бяха доста сложни, като на наследник с татко, давал съм му препоръки. Ние имахме особена връзка. Не съм го ограничавал в никакъв случай. Взимал съм връзки единствено за професионалния му живот.

Говорили сме за всичко, даже и за дами. Аз го учех, той мен също. Наричаше ме бате Ники. Имаше почитание към мен “, показа още Пашев, след което извади чатове сред двамата, написа вестник „ България Днес “.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР