Денис Димитров и Петър Пеев не успяха да преодолеят сериите

...
Денис Димитров и Петър Пеев не успяха да преодолеят сериите
Коментари Харесай

Димитров и Пеев отпаднаха в сериите на късия спринт в Берлин

Денис Димитров и Петър Пеев не съумяха да преодолеят сериите в тичане на 100 метра на Европейското състезание по лека атлетика, което стартира през днешния ден в Берлин. Двамата българския представители в късия спринт останаха надалеч от най-хубавите си достижения за сезона и не се класираха за полуфиналите в дисциплината.

Петкратният първенец на България Димитров имаше 10.29 секунди за сезона от началото на юни в Стара Загора, само че през днешния ден записва 10.45 и приключи четвърти в първата серия. Този резултат обаче не се оказа задоволителен, с цел да класира Денис напред с щастливо губещо време. 21-годишният Пеев не съумя да покаже опциите си в своя дебют на Европейско състезание за мъже и приключи финален в третата серия с време 10.75 секунди. Пеев имаше 10.35 от Стара Загора и би трябвало да бъде отчаян, че през днешния ден остана толкоз надалеч от това достижение, като единствено един играч записа по-слаб резултат през днешния ден.

Най-бърз в сериите бе ветеранът от Холандия Чуранди Мартин, който завоюва първата серия с време 10.24, а швейцарецът Силван Вики записва 10.28 секунди. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР