Денина Мартин и Мари Константин са едни от известните български

...
Денина Мартин и Мари Константин са едни от известните български
Коментари Харесай

Български инфлуенсъри: Да, това е професия

Денина Мартин и Мари Константин са едни от известните български инфлуенсъри. Каква тъкмо е работата на основателите на нови трендове и дали инфлуенсърството е специалност те споделят като посетители в в предаването „ Тази заран “.

" Да, това е специалност. Според мен сносно разрастваща се. " - твърди Мари Константин.

Според Денина Мартин инфлуенсърството в България е почнало да се обособява от 2017 година В последните 1-2 година нещата съгласно нея се случват по-интензивно и на хората, които се занимават с това, се гледа много по-сериозно.

Нейното първото платено партньорство се случва през 2015 година

" Първият ми хонорар беше 100 лева Не бях с концепцията да монетизирам това нещо, то беше просто занимание. Трудно ми е да дефинира по кое време усетих, че към този момент имам въздействие над почитателите си. Може би когато взех решение да основа собствен личен бранд. Тогава осъзнах, че има хора, които харесват това, което върша " - споделя тя.

И двете признават, че с изключение на сериозната работа са им се случвали и гафове. Надяват се на това занятие да се гледа все по-сериозно, а съгласно Денина след 5 година несъмнено ще се появяват с холограми.

В международен проект футболистът Роналдо оглавява топ 5 на класацията за най-скъпоплатени инфлуенсъри. За рекламна обява той взима почти 1.6 милиона $.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР