Деним любители, имаме новина за вас – разкроените силуети изместиха

...
Деним любители, имаме новина за вас – разкроените силуети изместиха
Коментари Харесай

Три начина да носим разкроения деним това лято

Деним фенове, имаме вест за вас – разкроените силуети изместиха скини моделите от почетното им място на върха.

Това напълно не значи, че би трябвало да изхвърлите от дрешника си всички прилепнали модели, само че в случай че търсите доза многообразие в стила си това лято, няма да сбъркате, в случай че изберете дънките “чарлстон ”. Най-лесният метод да внесете малко ретро ентусиазъм в офис дрескода или хипи полъх в ежедневните си визии, този деним освен разрешава опити в съчетанието, само че и на практика стои добре на всяка фигура.
 
В комбиниране с неутрални тонове, за всеки ден

Патстелните цветове постоянно са били добра концепция за лятото. Тази година обаче към тях прибавяме и ярко бежовото, което стои толкоз нежно и по едно и също време с това изискан, че го избираме до идентична степен както за облекла, по този начин и за аксесоари. Разкроеният деним в композиция със ярък топ и чанта в кафяво е вид за всекидневен аутфит, който ще се впише във всеки жанр. Ако не сте фенове на високите токчета заменете стилетото със сандали на платформа, а в случай че желаете да внесете малко средиземноморски лъх във визията си, заменете бежовото с черно-бяло райе и прибавете цветни обувки.
 
В комбиниране със моден монохром, за офиса

Добавете блейзър в бяло и черно към типичен наследник деним и нямате потребност от нищо друго, с цел да оберете овациите в офиса. Строгата линия на сакото и разкроените крачоли на панталона оптически издължават фигурата, по тази причина нямате потребност от прекомерно високи и неуместни обувки. Под блейзъра можете да сложите даже по-секси топ, с цел да сте подготвени за коктейли след работно време.
 
Изцяло в бяло, за през уикенда

Без да му мислите доста, съчетайте деним в бяло с елементарен бял тишърт, риза или топ, и сте подготвени за уикенд подвизи. Тази визия е съвършен ваканционен аутфит за разходка, като единствено с прибавянето на няколко тънки огърлици и пръстени, обемен часовни, шапка федора и огромна ярка чанта ще се трансформирате в street style кралица.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР