Дениъл Рикардо потвърди, че няма да бъде на стартовата решетка

...
Дениъл Рикардо потвърди, че няма да бъде на стартовата решетка
Коментари Харесай

Рикардо потвърди, че няма да се състезава във Формула 1 през 2023 година

Дениъл Рикардо удостовери, че няма да бъде на стартовата решетка във Формула 1 през 2023 година, откакто загуби мястото си в Макларън от сънародника си Оскар Пиастри. 

След като по-рано през днешния ден бе оповестено, че Пиер Гасли ще премине в Алпин, а неговата позиция в Алфа Таури ще бъде заета от Ник де Врийс, Рикардо призна, че към този момент преглежда благоприятни условия за 2024 година. 
 Алпин удостовери привличането на Пиер Гасли Алпин удостовери привличането на Пиер Гасли
„ Знаех за диалозите сред Алпин и Пиер, тъй че не съм сюрпризиран. Ние въпреки всичко се опитахме да се наместим там, само че действителността е, че няма да бъда на решетката следващата година. Сега се приготвяме за 2024 година. Тогава би трябвало да има положителни благоприятни условия “, съобщи Рикардо малко след края на квалификацията за Гран При на Япония по-рано през днешния ден.

На стартовата решетка във Формула 1 за 2023 година остават две свободни места, по едно в Уилямс и Хаас. За това в Гроув любимец е Логан Саджънт, до момента в който за това в състава на Хаас се счита, че съществени любимци са сегашният му собственик Мик Шумахер и неговият съотечественик Нико Хюлкенберг.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР