Дени от Един за друг се завърна от САЩ, за

...
Дени от Един за друг се завърна от САЩ, за
Коментари Харесай

Дени от "Един за друг" е готова за новото в живота си и... показа мистериозен мъж!

Дени от " Един за различен " се завърна от Съединени американски щати, с цел да взе участие в онлайн риалити формат, само че като се изключи че е също толкоз яка мацка, колкото беше в телевизионния формат, забелязахме и друго нещо. Около нея сякаш има нов мъж. 

Първо сподели част от ръката му на стори, на което анонимният мъж караше колата, а след това го направи и на друго с априлския сняг:

Виж още: Омразата продължава и на открито: Виктория Капитонова не може да понася най-голямата си съперница 

 https://www.instagram.com/itsdenis.v/

Кой е той, надали скоро ще разберем. И Дени, и някогашната ѝ половинка крият изключително ревниво персоналния си живот, откакто се разделиха. Знаете, двамата бяха една от най-атрактивните двойки в шоуто и раздялата им беше непредвидена за всички ни. 

Виж още: Теди Александрова не помни Емрах? Певицата се похвали с сантиментален жест от неизвестен мъж 

Наскоро Дени разгласява умен откъс, който ни подухва на мисълта, че към този момент е отворена за новостите в живота си. " С годините в един миг ще се научим. Да се ценим. Да се пазим. Да не горим за хора, които дори че не обича огън. Да се радваме на нас самите и да бъдем най - огромна си опора. Да одобряваме неуспехите и най - към този момент да не бъдем строги със себе си. Поне опитахме. Поне опита. Ще се научим, че щастието на другите не зависи от нас. Че няма постоянно да сме сами ", написа умно тогава тя.

Изображение: https://www.instagram.com/itsdenis.v/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР