Дени и Дани от Един за друг бяха една от

...
Дени и Дани от Един за друг бяха една от
Коментари Харесай

Дени от "Един за друг" още не може да намери друг мъж след Даниел

Дени и Дани от " Един за различен " бяха една от симпатичните двойки в риалити шоуто, само че двамата се разделиха след края на предаването. Те по този начин и не разясниха аргументите зад решението им, само че знаем, че са запазили другарски връзки.

Година по-късно нито Дани, нито Дени разкриват пред почитателите си детайлности за персоналния им живот. Преди време някои свързаха името на Дени с това на артиста Стефан Попов - Чефо, само че по този начин и не бе доказано, че сред двамата има освен това от другарство.

Виж още: Това ли е повода за раздялата с Меди?! Моника Валериева изплю камъчето в Instagram 

Сега хубавицата постна свое занимателно TikTok видео, в което разкрива, че към момента няма гадже. " Когато ме попитат: Ама за какво, по какъв начин може да си намяш другар? ", а останалото може да чуете и сами тук:

Е, всичко е единствено в кръга на шегата, само че клипчето е гледано близо 50 хиляди пъти и е натрупало много лайкове.

Иначе лятото на Дени е цялостно с пътешествия из родината. Инфлуенсрката се завърна за известно време н Щатите, а по-късно се върна в родината и наподобява, че скоро няма да се връща назад в страна на неогранитечине благоприятни условия. Колкото до гаджетата, ние сме уверени, че Дени има много почитатели в Instagram, които са подготвени да ѝ смъкват звезди.

Виж още: Издадоха се! Стана ясно кой печели " Къщата на инфлуенсърите "

Изображение: https://www.instagram.com/itsdenis.v/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР