Дени Алар е единственият футболист на Левски, който е отказал

...
Дени Алар е единственият футболист на Левски, който е отказал
Коментари Харесай

Дени Алар категорично е отказал намаляване на заплатата

Дени Алар е единственият футболист на Левски, който е отказал изрично да подпише оферти му анекс за понижаване на заплатата по време на изключителната насилствена пауза в тренировките и шампионата, наложена от епидемията от ковид в България.

Изпълнителният шеф на " сините " Павел Колев през вчерашния ден заяви, че трима играчи на този стадий не са се съгласили с предлагането на клубната администрация за съкращаване на възнагражденията с 50 % за интервала, в който не се играят мачове.

Единствено Алар, обаче, е дал корав отвод. Австрийският нападател е преотстъпен на " Герена " от австрийския Рапид Виена до юни, след което ще се завърне в родината си.

Другите двама, които към момента не са приели, са Стайн Спиерингс и Нуно Рейш.

Те обаче не са отказали дефинитивно, а са поискали време, за помислят и да се съветват с сътрудниците си, с цел да вземат крайното си решение. След това техните представители би трябвало да се свържат с управата на Левски, с цел да беседват по въпроса за препоръчаното от клуба в допълнение съглашение за понижаване на заплатите в сложната обстановка. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР