Денди не се понасял с родителите и сестра си Недялка! Любомир

...
Денди не се понасял с родителите и сестра си Недялка!
Любомир
Коментари Харесай

В последните си дни: Денди изпокаран със семейството си!

Денди не се понасял с родителите и сестра си Недялка!
Любомир Милчев – несъмнено един от най-колоритните българи, няма да бъде пропуснат елементарно. Макар да не бе напълно лек и постоянно бодър темперамент, той носеше своя сексапил, приближаващ от рядко срещаната в последно време грамотност и обща просвета. Така и си отиде неразбираем от мнозина обаче, а съгласно околните му хора, през последния интервал в живота си, се изхранвал като продавал антиките си.
 Денди
Денди в ужасни връзки с цялата си рода

Знаем, че Денди от години събираше антики и остарели предмети, с които се хвалеше. Той очевидно се разбираше с движимостите доста по-добре, в сравнение с с хората. Като се има поради, че със личното си семейство е бил в люта война, описват източници.

Денди безусловно се отказал от родителите си преди доста време като ги нарекъл провинциалисти и ги обвинил, че постоянно са обичали сестра му повече от него. Въпросната сестра – Недялка Илиева е шеф на пернишкото школо по металургия. Двамата с Милчев обаче са на нож от години.

Недялка си падала по лукса и марковите неща, а брат й я упреквал за редицата нелицеприятни клюки, които се носели за нея из града. Той се сърдел и не можел да преглътне обидата, че още родителите му казвали – ей на, сестра ти е шеф, а ти елементарен побъркан публицист.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР