Денди е бил нападан и многократно в миналото, каза пред

...
Денди е бил нападан и многократно в миналото, каза пред
Коментари Харесай

Бившата съпруга на Денди сензационно: През годините много пъти е бил нападан и със счупен нос!

Денди е бил нападан и неведнъж в предишното, сподели пред „ България Днес “ някогашната брачна половинка на убития публицист Юлия Минева.

Експоловинката на Денди споделя, че съгласно очевидец на досъдебно произвеждане, писателя бил открит в безпомощно положение, с кръв по главата, паднал на земята в градинката на столичната черква „ Свети Георги “, близо до квартирата си. Този очевидец бе разпитан от дознателя Григоров, самата Юлия също е дала показания.

" Нямаше какво изключително да кажа, тъй като с Любо не се бяхме се виждали от 10 години, откакто се разделихме през 2012 година. Не сме се срещали. Не си говорихме ", прецизира Юлия Минева.

Оказва се, че някогашната брачна половинка на Денди е пазила през годините доста секрети от взаимния им живот. 

Тя споделя, че доста пъти някогашният й мъж е бил с разрушен нос и съседите й казвали, че бил нападан. И тя си спомня, че един път до момента в който се разхождали из София, от джип слезли млади мъже, които се доближили до Денди и го засипали с обиди.

„ Един път бях в Пирогов в много тежко положение. След последния спор, в който той ме заключи, взе ми телефона, напусна дома ни и повече не съм се виждала с Денди ".  По думите й двамата с него доста по-лесно и заедно изкарали първите години на брака си, само че когато тя почнала да печели устойчиво и да дава цялата заплата на Денди, с цел да може той единствено да написа книгите си, съгласие посред им започвало да се топи бързо и най-после връзките им се оказали изчерпани.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР