Ден за получаване – едни намират любов, други зодии –

...
Ден за получаване – едни намират любов, други зодии –
Коментари Харесай

Ден за получаване – едни намират любов, други зодии – пари

Ден за приемане – едни намират обич, други зодии – пари. Това е предначертал хороскопът за днешния августовски петък. Какво още вещаят за вас звездите, вижте:
Хороскоп за петък, 4 август 2023Овен
Aкo към момента не сте намерили своята половинка, през днешния ден шанса Ви да извършите това е доста огромен. За задачата би трябвало единствено деликатно да се вгледате в човек, който ненадейно ще Ви блъсне, или ще Ви настъпи без да желае. Звездите настояват, че вероятността това да е индивида, който Ви изпраща Съдбата, е доста огромен.
Телец
Телците елементарно се влюбват и си губят главата. Внезапно нахлулите усеща могат да тласнат представителите на този знак към недомислени, а постоянно и просто глупави действия. От друга страна, ще получите куп нови (и в по-голямата си част приятни ) усещания, и като цяло денят ще бъде доста прелестен. Само че не трябва да забравяте обещанията, които сте дали по-рано: в случай че през днешния ден ги нарушите, за дълго ще загубите репутацията си на благонадежден и заслужаващ доверие човек. И с парите бъдете внимателни: вероятни са безмислени разноски.
Близнаци
Всички подписани през днешния ден покупко-продажби могат съществено да повлияят на Вашето по-нататъшно финансово благоденствие. Затова бъдете по-предпазливи, когато харчите с пот заработените си пари. Научете се да откривате с пот заработените оферти. Времето е доста уместно за вложение на пари и по тази причина би било доста умно решението, да се включите в непринуден пенсионен фонд, или да увеличите частта си в вложения. Никога не е прекомерно рано, с цел да се намерения за бъдещето.
Рак
През днешния ден Вашият обичан човек ще изиска да си направи с Вас някакъв опит. Дали ще се съпротивлявате на това, или не, си е безусловно Ваша работа. Няма да Ви боли, само че интерес към опита е прекомерно евентуално да се разсъни.
Лъв
Очаква Ви релативно спокоен ден, обвързван не толкоз със събития, колкото с предчувстване на събитията. Може да си позволите да си отдъхнете, а може и да наблюдавате доста деликатно всичко ставащо, като по едно и също време с това си вършиме заключения и градите проекти. Всичко зависи от мащабите на Вашите персонални цели. Колкото по-големи са те, толкоз по-бързо би трябвало да започнете да действате, а не да губите времето си. В момента роднините Ви се нуждаят от поддръжка доста повече от различен път. Постарайте се, да избягвате разправиите. Ако през днешния ден сте несдържани, раздразнителни и неразговорчиви, по-късно ще съжалявате, че не сте овладели страстите си.
Дева
Днес главен въпрос ще бъдат тайните и тяхното опазване. Ще мислите, заслужава ли си да се разкриват всички секрети. Трябва да се убедите, че сте безусловно уверени в своето решение, преди да кажете даже и дума. И помнете, че през днешния ден, с помощта на въздействието на звездите, освен на Вас ще бъде мъчно да пазите загадка. Възможно е това да се каже извънредно комплицирана здача, изключително в случай че се отнася за бранене на фамилни секрети. Бъдете по-сдържани и почтени, а в случай че е нужно, избройте до 100, преди да кажете нещо.
Везни
Днес ще се почувствате доста по-стари и по-мъдри от своя обичан човек, дори по възраст това да не е напълно по този начин или изобщо да не е по този начин. Звездите демонстрират, че точно с помощта на Вашия витален опит, в неговия живот през този де ще засияе блестящо и жарко слънце.
Скорпион
Настроени сте много уверено! Възможно е, да сте си сложили цел, която малко да излиза от рамките на Вашите благоприятни условия. Макар че постоянно без съмнение се захващате за всякаква работа, старайте се, да не надценявате своите сили, тъй като другояче решаването им може да Ви принуди, да поемете непотребен риск. Вместо това, е по-добре да се концентрирате върху това, да разширите своите умения, да приключите със започнатите планове, както и да въведете порядък в дома си. В тези неща може да се крие ключа към златното бъдеще.
Стрелец
Може би тъкмо в този момент в небесата става нещо необикновено: там Ви се готви изненада, която доста ще Ви учуди. Слънцето и Луната са обединили своите старания, с цел да Ви изпълнят с сила, когато става въпрос за обич и връзки. Само се постарайте да не прекалявате – рискувате да се държите безразсъдно. Ако не бяхте характерен представител на Вашия знак, след това можеше и да съжалявате за това, че сте били толкоз откровени с хора, които не са били подготвени за това. Така че се постарайте малко да пообуздаете себе си. Имате работа с доста мощна буря, а към този момент сте получили своята част.
Козирог
Днес най-накрая ще разберете, какво желаете от своя персонален живот като цяло, и от Вашия обичан човек в частност. Само не избързвайте да реализирате незабавно намисленото! Може би това, което за момента е истина от последна инстанция, още на следващия ден ще се оцвети в напълно други цветове…
Водолей
Ако споделяте всички свои персонални секрети с близки другари, е правилен метод да се сближите, само че също по този начин е и правилен метод да ги извършите притежание на обществеността. Даже и без да осъзнава това, някой от тях може да разгласи една от най-големите Ваши секрети. Невинните мнения може да прераснат в опасен диалог с член на Вашето семейство. Не жалете времето, в което би трябвало да останете на саме със себе си, и се успокойте.
Риби
Много са евентуални триумфи в професионалната активност, като освен това са свързани освен с постигането на някакви действителни резултати, колкото с образуването на известност на „ човек, който е кадърен и знае доста неща ”. Не е мъчно да се досетти човек, че тъкмо такива хора имат опция да се повдигнат в кариерата. Постарайте се да извършите нужното усещане на точните хора, и скоро пред Вас ще се открият примамливи вероятности. От позиция на персоналните връзки денят ще се окаже много комплициран. Не бъдете прекомерно настойчиви в разногласията: от време на време дори и готовността Ви да извършите отстъпка, е задоволителна, с цел да се резервира мира.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР