Ден за планове – тези зодии да внимават вещае хороскопът

...
Ден за планове – тези зодии да внимават вещае хороскопът
Коментари Харесай

Ден за планове – тези зодии да внимават

Ден за проекти – тези зодии да внимават вещае хороскопът за днешният юлски четвъртък. За какво още ни предизвестяват звездите, вижте:
Хороскоп за четвъртък, 6 юли 2023Овен
Плановете Ви за идващите няколко дни няма да се осъществят тъкмо по този начин, както Ви се желае. Възможно е да е по-добре, да не си вършиме никакви проекти. Събитията ще се развиват по закона на Мърфи: „ Ако нещо може да стане не по този начин, значи ще стане тъкмо не по този начин ”. Постарайте се, да не се сърдите на обкръжаващите Ви хора – те не са отговорни за ставащото. За благополучие, Вие чудесно умеете да съставяте и да претворявате в живота авариен проект за деяние. Заемете се с това още в този момент.
Телец
Днес ще Ви бъде неприятно да разговарята на някаква тематика, само че Вашия обичан човек непрестанно ще я повдига. Единственият излаз от обстановката е, да го помолите да не приказва за това, въпреки най-малко едно денонощие. Той би трябвало да Ви разбере и да се замисли за Вашето положение. Ако не го направи, ще бъде тъжно.
Близнаци
Днес е удобен ден, с цел да запознаете своя обичан човек с родителите и приятелите си – изобщо – с тези, които са Ви скъпи и близки. Именно през този ден е огромна вероятността, те взаимно да се харесат и по-късно да имат предпочитание, да продължат общуването.
Рак
Днес следва да се справите със комплицирана задача, която ще бъде сложена от Вашия обичан човек. Постарайте се да се справите с всичко, като употребиите оптимално усърдие и старания. В противоположен случай и при най-малкия крах ще бъдете упрекнати, че не сте желали това да стане, и косвено ще се вършат заключения за отношението Ви към въпросния човек.
Лъв
Дори и да си имате обичан човек, това напълно не значи, че нямате право дори и да гледате представителите на противоположния пол. Не Ви ли се коства, че прекомерно рано си надявате було? Никой и в никакъв случай не би трябвало да Ви забрани, да пообщувате с втората половинка на Ваша другарка, да вземем за пример. Разговор и взор напълно не са изневяра…
Дева
Днес всичкото свое внимание ще посветите на забавен непряк план. Гмуркайте се в него с главата надолу и се възползвайте от цялата тази сила, която не Ви е дала покой през цялата нощ. Това цялостно потапяне ще Ви донесе доста приятни чувства, като че ли употребявате нова част от мозъка си и израствате в ново направление. Споделете щастието си с новия другар, който ще се окаже отличен резонатор за нови хрумвания, а и няма да имате опция, да се ровите прекомерно на надълбоко. Понякога човек би трябвало да си поеме въздух!
Везни
Не може да се каже, че огромен и самостоятелен човек като Вас, се нужжждае непрекъснато някой да го държи за ръката. Като независим човек сте си избрали път, и крачейки по него се усещате задоволително удобно. Никой от познатите ви не е в положение да разбере Вашата действителност, само че този факт дано не Ви разочарова и огорчава. Когато се опирате на личната си религия, то ставате все по-щастлив, че сте избрали точно този път.
Скорпион
Благоприятни са всички инициативи, свързани с дома, фамилията, недвижимите парцели и наследството, които от своя страна основават пиедестал за персонален бизнес. Най-важна ще бъде техническата и организационна страна на всяко нещо. Не се опитвайте да управлявате обстановката еднолично. Най-добри резултати и с минимум загуби ще постигнете, подържайки контакти с обкръжаващите. Отделете изключително внимание на реализиране на съгласие с нужните хора, средствата за връзка, а също и включването на потребни източници на информация и оформяне на документи, нужни за реализация на Вашите цели.
Стрелец
Може би към този момент сте преодолели желанието си да късате и хвърляте, защото и Вие сте на ясно, че нищо хубаво не би се получило от това. Само би се наложило, да се върнете и да поискате опрощение. Разбира се, и Вие от време на време изпитвате гняв, само че знаете, по кое време би трябвало да спрете, а в този момент този миг е пристигнал. Даже е време и да се повеселите. Заемете се по-късно с нещо друго.
Козирог
На страха очите са огромни. Както е известно, очите се опасяват, а ръцете работят. Затова вместо да стоите, смутени от новите проблеми, зародили сред Вас и Вашия обичан човек, започнете нещо да вършиме. Най- сложна е първата крачка, а нататък нещата се подреждат сами.
Водолей
Днес би трябвало преди всичко да разчитате единствено на себе си, на личната си логичност и вътрешен глас. Възможно е обкръжаващите в действителност да желаят да Ви оказват помощ, само че да не разбоират, от какъв жанр поддръжка се нуждаете. Не неприятен ден за запознанства, в който може да проявявате самодейност и да форсирате развиването на връзките. Днес бързо и правилно ще взимате решения за това, кое Ви подхожда, и кое –не. Може да вършиме покупки, защото харчите парите доста рационално. Ако се стремите към обновяване, започнете със личния си имидж.
Риби
Ще Ви зарадват финансовите приходи – непредвидени и напълно навременни. Не доста от Рибите, на които парите не падат от небето, ще намерят подобаващ метод да ги проработят. Възможно е начало на дейно съдействие в нова сфера. Начинанията през този ден ще открият пред Вас нови професионални благоприятни условия. В персоналния живот на Рибите не предстоят никакви промени и дори някои представители на този знак ще стартират да скучаят. Впрочем, представителите на Знака не са от тези, на които стабилността и предсказуемостта навяват отчаяние – вероятно ще си намерите метод за забавление.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР