Ден за любов – тези зодии ги очаква невероятно изживяване.

...
Ден за любов – тези зодии ги очаква невероятно изживяване.
Коментари Харесай

Ден за любов – тези зодии ги очаква невероятно изживяване

Ден за обич – тези зодии ги чака необикновено преживяване. Това вещае хороскопът за днешния неделен ден. Какво още са предначертали звездите за вас, вижте:
Хороскоп за неделя 9 октомври 2022 ОвенДнес на Вашия обичан човек ще бъде много мъчно да разбере, какво желаете да му кажете, и никакви Ваши причини няма да му окажат нужното влияние. Затова се постарайте да апелирате не към неговия разсъдък, а към възприятията му: те ще бъдат по-възприемчиви към Вашите думи.
Телец
Оказвате се в нежелано състояние: напъните Ви отиват напразно, а старанията се оказват напразни. Бедата е в това, че сте се захванали не с това, което би трябвало. Колкото по-рано си дадете сметка и превключите на нещо друго, толкоз по-добре. Интересно предложение ще Ви направи човек, с който по-рано сте имали работа. Имайте поради, че връзките ще се развиват както преди, без значение от станалите в това време с вас промени. Много е значимо, да запазите доверието в обичания човек, по тази причина би трябвало да се откажете от двусмислени изявления и недомлъвки, а още повече от неистина във всичките и проявления. И в работата, и в персоналните връзки, е нужна бистрота.
Близнаци
Сега не е време за мързелуване. Работете старателно. Днес може да постигнете освен растеж на своя престиж и разширение на сферата на въздействие, само че и покачване на работната заплата. Денят е подобаващ за рекламни мероприятия и PR-акции. Ако имате желание да отидете на събеседване, постарайте се да го превърнете в ярка автопрезентация. Емоционалният декор е удобен. Това прави представителите на знака доста привлекателни.
Рак
Подходящ ден за къси пътувания (с изключение на утринните часове). По това време ще можете свободно да контактувате с хората, които са към Вас, и то на разнообразни тематики. Само че се постарайте, да не излизате от деловия звук и деликатно да аргументирате своите позиции. Ще е потребно да обсъдите детайлите на тази или онази работа. Има възможност да бъде сполучлива ороверка или оформяне на документи. Лесно ще се справите с всяка настояща задача, изключително в случай че не се вглеждате в далечното бъдеще. Контатктът с детето или с обичания човек ще Ви донесе не малко приятни моменти.
Лъв
Очертава се един много комплициран ден. Дори и да сте си запланували значими работи, ще Ви се види възвишение! Ситуацията ще се развива напълно не по този начин, както сте предполагали, а това ще Ви принъди да се преценявате с изменящите се онстоятелства и да внасяте корекции, ри търсенето на общ език с несимпатични особи. Впрочем, не са изключени и приятни сърпрайзи. Вероятни са забавни срещи иполучаване на дарове. Макар сериозните проблеми в сантименталните връзки да са малко евентуални, би трябвало да сте внимателни в изявленията, с цел да не се окаже, че обичаният Ви човек е обиден…
Дева
Днес ще се наложи да носите отговорност освен за Вашия обичан човек, само че и за още някой, който по несъобразителност, ненадейно или предумишлено се е влюбил във Вас. Няма да е лека задача да го убедите, че любовта му напълно не Ви е нужна! Само че ще се наложи…
Везни
Днес най на края ще намерите отговор на оня въпрос, който Ви е мъчил от много дълго време. Наистина, ще се наложи много да се постараете,но в множеството случаипроцесът на угаждане на любознанието в множеството случаи минава през много премеждия.
Скорпион
Днес ще Ви бъде малко мъчно и неприятно от това, че каквото и да вършиме, няма да се получава, както в действителност е замислено, или най-малко ще бъде в някаква степен. Може би ще се откажете от точното обмисляне и ще се оставите на волята на ориста? Или може би на здравия разсъдък на Вашия обичан човек – това също може да помогне…
Стрелец
През днешния ден ще бъде мъчно да проявявате свободно възприятията си, както и да развивате естествените си креативен дадености. Ваша съществена задача ще бъде не покоряването на нови върхове, а потвърждаването на към този момент направена поръчка. Звездите настояват че победа ( или различен позитивен резултат) е допустима, само че за задачата ще би трябвало да се преодоляват трудности. Полученият резултат може да се окаже очевидно по-нисък от упованията. За да не останете на загуба, не пилейте вниманието си за дреболии и се концентрирате на основното, като незабавно вярно организирайте интересуващите Ви планове.
Козирог
Поръчките и разнообразните покупки неведнъж ще бъдат през днешния ден за Вас прелъщение. Възползвайте се от своя сериозен взор, с цел да не обръщате внимание на обявите за разпродажби и пообиколете, без да жалите краката си. Отложете неотложно удоволствията и в последна сметка това ще Ви спести доста време. Безпокойството Ви за пари ще се разсее незабавно щом осъзнаете, че не можете да извършите нищо в дадения миг. Приемете обстановката такава, каквато е, и се избавете от неприятности за много дълго време.
Водолей
Нещо е на път да се случи, и Вие чудесно знаете това. Възможно е, да е извънредно време, с цел да определите среща на индивида, по който от много от дълго време въздишате и да си изясните, дали и двамата сте подготвени, да изведете връзките си на ново равнище. Последното, направено от Вас предложение е изцяло допустимо да бъде признато. Или да е била получена и утвърдена Вашата кандидатура…. Убедете се, че сте подготвени за огромна изненада в живота си. Не поемайте прекалено много отговорности, защото доста скоро няма да сте господари на личното си време….
Риби
Денят Ви е подобаващ за решение на материални въпроси. През първата му половина приходите Ви ще бъдат лимитирани, и може да зародят проблеми с заплащанията, само че това ще се позволи някъде в късния следобяд. През деня работата Ви ще бъде продуктивна и ще отделате повече време за своите отговорности. Вечерта е подобаваща за интелектуална работа, както и за договаряния. Благоприятни са физическите извършения и заниманията със спорт.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР