Ден за ентусиазъм: Днес тези зодии ще срещнат съдбата. Това

...
Ден за ентусиазъм: Днес тези зодии ще срещнат съдбата. Това
Коментари Харесай

Ден за ентусиазъм: Днес тези зодии ще срещнат съдбата

Ден за възторг: Днес тези зодии ще срещнат ориста. Това е предначертал хороскопът за днешния майски понеделник. Какво още са подготвили звездите за вас през днешния ден, вижте:
Хороскоп за понеделник, 22 май 2023ОвенKак ще се подредят нещата през този ден, звездите не подсказват, само че промени в действителност ще има. Незначителни, само че все-пак… И в персоналния живот – също. Впрочем, промени, а не промени, въпреки и думите да са еднокоренни, а това не може да не Ви радва!Не се опасявайте, няма да Ви се случи нищо ужасно!
Телец
Може да не започнете с нужния възторг сутринта, само че с напредването на деня, настроението ви ще се увеличи. Днес даже може да имате непредвиден шанс, което мощно ще ви изненада.
Близнаци
Сега не е време за мързелуване. Работете старателно. Днес може да постигнете освен растеж на своя престиж и разширение на сферата на въздействие, само че и покачване на работната заплата. Денят е подобаващ за рекламни мероприятия и PR-акции. Ако имате желание да отидете на събеседване, постарайте се да го превърнете в ярка автопрезентация. Емоционалният декор е удобен. Това прави представителите на знака доста привлекателни..
Рак
Няма да Ви бъде доста елементарно да приемете Вашия обичан човек подобен, какъвто е. Затова по всевъзможен метод ще се стараете да го пренасочите на своя лад, да го прекроите, преправите и слепите по този начин, че да дава отговор на Вашите условия. А може би би трябвало да го поогледате още веднъж, да се полюбувате на съществуващата персона, а не да се пробвате да реализирате фиктивен облик?
Лъв
Чувствате, е на процедура в работата сте попаднали в задънена улица.. Това не е най-приятното положение, само че в случай че обсъдите своите отдавнашни фантазии,, още веднъж ще усетите вяра. Открити сте за нови хрумвания, само че доста мощно Ви напряга възприятието, че би трябвало неотложно да вземете решение по този мотив. Ангажирайте мозъка си и креативното решение единствено ще се появи…
Дева
Днес ще бъде доста мъчно Вашият обичан човек за нещо да Ви елементарни, или Вие да му простите. Ще му се коства, че човек като вас не би могъл да допусне такава досадна и непозволена неточност. Какво пък: Вие може да се гордеете: основали сте си незабравим имидж.
Везни
Бъдете деликатни, когато пътувате, тъй като всяко пътешестване може да бъде обвързвано с неприятни катастрофи, спорове и други комплицирани обстановки. Денят не е подобаващ и за решение на финансови въпроси, защото сте склонни да се „ облягате ” на неправилни разсъждения и заключения, а рационалните препоръки да игнорирате. Днес ще Ви бъде мъчно да намерите общ език с околните си и това ще е заради обстоятелството, че не чувате никого другиго, с изключение на себе си. Постарайте се да бъдете по-внимателни, а това ще Ви помогне да запазите мира и спокойствието. Вечерта е подобаваща за посещаване на всемирски мероприятия.
Скорпион
На Вашия обичан човек през днешния ден ще се прииска, да Ви даде някакъв скъп съвет, а Вие непрестанно ще бъдете с чувството, че не се нуждаете от подобен. В последна сметка преди да извършите каквото и да било, по-добре е като начало да изслушате това, което желае да Ви каже.Може пък фактически да се окаже, че ще Ви свърши работа.
Стрелец
Мероприятията, ориентирани към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време шанса ще Ви съпътства: може Вас персонално, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарастне вероятността за разминавания и непредвидени затруднения. Не са изключени остри спорове с хора от ежедневното Ви обграждане: спътници, събеседници, другари, сътрудници или близки. Стремейки се към автентичност, не забравяйте да се придържате към набелязаните дружно с сътрудниците тактики.
Козирог
Не би трябвало тъкмо през днешния ден да демонстрирате своята горделивост, защото това може да наруши хармонията в фамилията или с този, който обичате. Може да се отрази зле и настроението и на самочувствието Ви. Старайте се да избягвате конфликтни обстановки в работна среда, а и с авторитетни лица.
Водолей
Днес може да подарите на своя обичан човек нещо от живата природа: котенце, кученце, цветче, кактус или рибка в аквариум – изберете Вие. Главното е, да не се конфронтирате с другите живи същества, населяващи същия дом…
Риби
През този ден на Вашия обичан човек ще се прииска някаква яснота в връзките ви, и той ще се пробва всчески да реализира това свое предпочитание. Така че в случай че нищо съответно не можете да му кажете, ще се наложи в придвижване да измисляте нешо безапелационно, с цел да съумеете да получите пролонгация.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР