Ден втори, в който за политиците ни две теми са

...
Ден втори, в който за политиците ни две теми са
Коментари Харесай

Стоян Тончев: Идват избори, в които ще се гласува повече за и против Русия - САЩ/ЕС, отколкото за политики

Ден втори, в който за политиците ни две тематики са табу.
Едната е обвързвана с поправката на Макрон във " френското предложение ", с която изключва едностранно историческите разногласия сред България и РСМ от преговорния развой за участието на районен съд Македония в Европейски Съюз.

Втората тематика е обвързвана със срещата на върха на НАТО в Мадрид, на която е написано от всички представители на страните членки на Алианса какви са бъдещите тактики, политики и проекти и каква роля е отредена на България в тях.

Това разяснява пред liberta.bg журналистът Стоян Тончев. Той споделя още:

Най-вероятно Русия ще прекъсне дипломатическите си връзки с България и това не би трябвало да бъде изненада за никого, тъй като е издирван резултат с изгонването на 70-има съветски чиновници, измежду които и дипломати. По-важно е, дали Съединени американски щати и Европейски Съюз ще съумеят да парират обществената, политическата и икономическата рецесии, които ще разтресат и завъртят страната ни като в ураган?

Предстоят и избори, в които ще се гласоподава повече " за " и " срещу " Русия - САЩ/ЕС, в сравнение с за политики, при всеобща картина на отвратени и омерзени жители, които в болшинството си ще предпочетат да не отидат до машините/урните заради липса на опция.

Идват доста тежки и мрачни години на разделяне (и обществено) за България, която ще се оформи и локализира геополитически като прифронтова страна, с обособени военностратегически и стопански зони.

Културата и духът, свързани с историята и националната ни еднаквост, ще останат на доста назад във времето.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР