Ден след убийството на избягалия затворник Васил Пелов, дъщеря му

...
Ден след убийството на избягалия затворник Васил Пелов, дъщеря му
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО И ПЪРВО В BLife: Дъщерята на убития Пелов роди третото си дете в Малта, ден след след разстрела му

Ден след убийството на избягалия пандизчия Васил Пелов, щерка му Вероника роди третото си дете, научи BLife, извънредно от свои източници в Малта.

23-годишната Вероника разбрала от медиите, че татко й е бил е убит в късните часове на 5 юни. Няколко часа по-късно – на 6 юни, от преживения потрес получава контракции и е призната по неотложност в болница в Малта. На островната страна тя живее от години със брачна половинка си и майка си.

Тази заран (7 юни), Вероника роди третото си дете – момче, със секцио. Майката и бебето са добре, разкриват информатори на BLife.

Рони има две деца от брачна половинка си Георги (момче и момиче), който е строителен служащ в Малта. Майка й също от години се подвизава там, където живее на фамилни начала с по-млад от нея сърбин, научи от сигурни източници BLife.

Припомняме, че при престрелка в центъра на Ботевград късно през нощта на 5 юни беше погубен избягалият пандизчия Владимир Пелов. Друг престъпно проявен – Марио Панчев, е с заплаха за живота. Двамата мъже са стреляли един против различен.

Беглецът Пелов е погубен на място. Основната версия на проверяващите към този миг е неуредени финансови взаимоотношения.

Престрелката стана 63 дни откакто Пелов и негов съизвършител започнаха невиждано бягство от Централния софийски затвор. Радослав Колев още се търси.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР