Ден след трагичния инцидент, отнел живота на млада жена край

...
Ден след трагичния инцидент, отнел живота на млада жена край
Коментари Харесай

Ефектът BulNews! Запълниха дупките от мястото на смъртоносната катастрофа край Краводер, при която загина млада жена

Ден след трагичния случай, лишил живота на млада жена край врачанското село Краводер, организация „ Пътна инфраструктура “ взе закъснели ограничения и запълни дупките, предизвикали злополуката. 
Припомняме, че съдбовното произшествие стана 18 часа през вчерашния ден. За да избегне дупка на шосето, 18-годишна шофьорка на БМВ със софийска регистрация навлязла в насрещното и се забила в добрички бус. 



Цяла България научи повода за тежката злополука от организация BulNews, защото само кореспондент на водещата медия на Северозапада бе на мястото на кървавия случай и пусна фотография на големите ями, умъртвили младата жена. 
След публикуването на сериозен материал за геноцида, на който са подложени жителите на Северозападна България от АПИ, през вчерашния ден чиновниците на организацията взеха ограничения и запълниха дупките. Не стопираме обаче да се питаме за какво би трябвало да се подхващат дейности едвам откакто нещастието е реалност и още един млад живот е изгубен. 



Подобни рискови сектори не са малко в най-бедния завършек на страната и целия Европейски Съюз. Призоваваме за в бъдеще от АПИ да не чакат следващо семейство да бъде почернено, преди да вземат ограничения и да запълнят евентуалните дупки убийци. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР