Ден след страшната катастрофа на Ан-148 в Подмосковието, която отне

...
Ден след страшната катастрофа на Ан-148 в Подмосковието, която отне
Коментари Харесай

Грандиозен скандал! Гневни коментари взривиха мрежата: Защо Клуб З се изгаври с отвратителна СНИМКА за трагедията с Ан-148?

Ден след страшната злополука на Ан-148 в Подмосковието, която лиши живота на 71 пасажери и членове на екипажа на борда му, голям брой консуматори в обществените мрежи разискват с отвращение по какъв начин един български уебсайт сервира печалната вест.

Става дума за финансирания от фармацевтичния необут Огнян Донев Клуб 3 и управителен от Светлана Джамджиева кафяв уебсайт, който онагледи информацията за злополуката със фотография на естествено събитие в небето с формата на мъжки сексуален орган.

Не след дълго неуместната илюстрация беше изтрита и сменена с достоверна фотография от мястото на злополуката. Но потребителите в мрежата не престават да се възмущават от волната или неволна неточност, акцентирайки, че тя е позволена от тези които се бият непрекъснато в гърдите като носители на висок медиен морал и сипят укори против неуместни за тях медии и публицисти. Например за " пръста на Кошлуков ".

В някои от мненията за гафа на Клуб З се показва, че в случай че е бил несъзнателен, би следвало да бъдат поднесени извинения към читателите и околните на жертвите в нещастието. Но защото това не е било направено, следват изводи, че може би илюстрацията е била сложена съзнателно, с цел да се изтъкне демонстративно за следващ път пред раздавачите на грантове " вярната антируска линия " на въпросния клуб.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР