Ден след срещата между Васил Божков и фенове на Левски,

...
Ден след срещата между Васил Божков и фенове на Левски,
Коментари Харесай

Божков официално призна: Махам се от Левски, ако приемат новия закон! Мълчи за укритите данъци

Ден след срещата сред Васил Божков и почитатели на Левски, благодетелят на „ сините “ излезе с публична позиция. В нея той на процедура удостоверява това, което стана ясно, а точно, че подготвяният нов закон ще удари директно „ Национална лотария “ и по този начин ще направи финансирането на Левски от страна на основния спонсор невероятно. В позицията си Божков назовава внеслите предлагането „ некомпетентни политици “. Не споделя обаче и дума за това, че данъчните заявления, които подават няколко негови компании, свързани с хазарт, са нечетливи, а в един от случаите даже заплаща по-малко налог, в сравнение с законово е уредено.

Ето текста, оповестен от " Нове холдинг ":

До спортната общност и

спортните медии

Във връзка с изявленията и появилите сe тълкования за срещата на господин Васил Божков с представителите на фен-клубове на ПФК „ Левски “, бихме желали да представим формалната му позиция.

В диалога си господин Божков засяга група некомпетентни политици, които демонстрират неуважение или непознаване на Конституцията на Република България, пред която са положили клетва, а не страната като институция. Същите политици с дейностите и изявленията си опонират и на редица европейски закони, разпореждания и правила. Законопроектът основан и подсилен от тях, основава и рисков казус в дейностите на властимащите към частния бизнес.

Същият план е непосредствено ориентиран против компанията, която финансира ПФК „ Левски “. При неговото вероятно реализиране, поетите и изпълнявани досега задължения за излекуване и развиване на клуба ще станат неизпълними.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР