Ден след пристигането си в Пловдив от далечен Сибир и

...
Ден след пристигането си в Пловдив от далечен Сибир и
Коментари Харесай

В лагера на Енисей: Настройваме се за сериозна битка

Ден след идването си в Пловдив от отдалечен Сибир и ден преди гостуването си на Марица (Пловдив) в мач от Шампионската лига, тимът на съветския Енисей (Красноярск) се радва на хубавото слънчево време в Града под тепетата, само че се настройва за мощен мач в зала Колодрума на следващия ден. Старши-треньорът на отбора Александр Кошкин и разпределителката Олександра Перетятько, украинска националка, разясниха пред volleymaritza.bg идния дуел.

Олександра Перетятько: “Първите ни усещания от Пловдив са доста положителни. На първо място – времето, тъй като слънцето е блестящо и се усеща като пролет. А в нашия край е доста студено и към този момент си е като зима – стартира да вали сняг и е сиво и тъмно. Слънчевото време тук ни повдига настроението. Все още не сме упражнявали в залата - тази вечер ще го създадем. Състоянието на тима е положително. Полетите ни, въпреки и дълги, минаха добре. Гледахме противника на видео и анализирахме играта им. Може да се каже, че имат положителни състезатели като да вземем за пример националките Лора Китипова и Нася Димитрова, против които играхме на Европейското състезание. Очакваме мощен мач и се настройваме за сериозна борба, още повече, че те ще играят вкъщи и това ще усложни нещата за нас. У дома тимовете постоянно играят по-добре – в домашна конюнктура и с поддръжката на феновете.”

Александр Кошкин : “Ние сме дебютанти в Шампионската лига и желаеме да стигнем допустимо на първо време в надпреварата. Марица е доста добър тим, само че ние сме подготвени за тях. Ще забележим – ще победи по-силният... Всеки от двата отбора счита, че е задоволително мощен. Струва ми се, че възможностите ни са 50:50. Нищо не се знае. Фаворит в тази двойка няма. Времето тук е хубаво, до момента в който при нас е малко по-студено. Слънцето грее и всичко е наред!”



Марица - Енисей като събитие във Фейсбук

Билети за мача

Пряко предаване на мача

Резултат онлайн

Снимка: rsport.ru

What @VCEnisey's coach Koshkin said before trip for Champions League match at #Maritza:https://t.co/BfLOHUcWVJ#CLVolleyW #volleyball pic.twitter.com/P2NcJ42Zpf
— Maritza Plovdiv VC (@volleymaritza) 5 ноември 2017 година
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР