Ден след нулевото реми във вечното дерби, голяма част от

...
Ден след нулевото реми във вечното дерби, голяма част от
Коментари Харесай

Фенове на ЦСКА скочиха на Ганчев

Ден след нулевото реми във " безконечното " дерби, огромна част от " алените " почитатели оповестиха, че смъкват доверието си от управлението на ЦСКА.
" Таблото не работи, няма лекари, резултатите са отчайващи ", пишат ентусиастите. Така те непосредствено скочиха на шефа Гриша Ганчев, който позволи треньорът Стойчо Младенов да си тръгне преди дербито, а " алените " отново не съумяха да се преборят за купата с Лудогорец.
" Армейци,
" Фен клуб " Сектор Г " е организация, за която през годините ползите на ЦСКА и Северната естрада са били с приоритет пред всичко останало. Както казахме и след първия 1/2-финал със Славия - не сме нито слепи, нито глухи, за това пристигна моментът да чуете и нашата позиция.
Ще стартираме с далечната към този момент 2015 година Гриша Ганчев пое ЦСКА с обещания за ярко бъдеще и безоблачни хоризонти. Всички помнят сезона във " В " група и финала с Монтана за купата. Неслучайно я нарекохме " Купата на нашите фантазии "...
Оценяваме, че емблемата и активите на остарялото сдружение бяха закупени от страна на управлението. Без този акт идентичността и историята на нашия клуб в никакъв случай нямаше да бъдат там, където принадлежат - на ст. " Българска войска ". И с това се изчерпва всичко положително...
Годините минаваха, а всеки сезон, като " дежа вю ", започваше и завършваше по един и същи метод. Треньорите идваха и си отиваха по безусловно еднакъв обичай - Нестор Ел Маестро, Любо Пенев, Бруно Акрапович, отново Любо Пенев, най-после и Стойчо Младенов. Не остана неопетнена легенда и светла персона, обвързвана с ЦСКА, която да не падна жертва на вътрешните игрички и интриги. Институцията " треньор на ЦСКА " е тотално обезценена.
Какво да кажем за цялостния модел на ръководство? Или по-скоро тоталната липса на подобен? Отдел " Маркетинг " на практика не същестува. Всеки знае какво изпитание коства да си закупиш формален продукт на клуба преди всеки сезон. Таблото на " Армията " не работи тъй като... нямало кой да го включи. Лекари в клуба няма. За школата не желаеме и да отваряме тематиката. На съвсем всички равнища царува всеобщ безпорядък.
Това управление получи най-големия картбланш и заем на доверие, който някой е получавал в историята на ЦСКА от страна на почитателите. Но към днешна дата резултатите са отчайващи. И " заплатите се заплащат в точния момент " е безусловно естествен развой в връзките сред всеки шеф и подчинените му, а не грандиозно достижение. Както и не можем да приемем, че второто място е цел за ЦСКА, а да се борим за купа е " големеене ".
Нашият предел на самообладание към аматьорщината в ЦСКА е преминат. Няма да толерираме повече нито ден подобен метод на ръководство на обичания ни клуб и публично снемаме доверието си към актуалното управление. Запазваме правото си на крути ограничения в името само и единствено на най-важното нещо в нашия живот - ЦСКА! ", написаха в митинга си главните фенски обединения.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР