Ден, след като Уил Смит удари шамар на Крис Рок

...
Ден, след като Уил Смит удари шамар на Крис Рок
Коментари Харесай

Уил Смит се извини за шамара

Ден, откакто Уил Смит удари пестник на Крис Рок по време на церемонията по раздаването на премиите " Оскар ", артистът, който получи наградата за основна мъжка роля се извини на комика.

" Насилието във всички му форми е отровно и деструктивно. Поведението ми нощес по време на премиите на Академията беше недопустимо и непростимо ", написа в инстаграм Смит.

Той прибавя, че не приема шегите за сметка на здравнословното положение на брачната половинка му.

" Бих желал да се извиня обществено на теб, Крис Рок. Прекрачих границата и сгреших. Засрамен съм от дейностите си, които не бяха подбудени от това, което един мъж би трябвало да направи. Няма място за принуждение в свят на обич и добрина ", разгласи още звездата.

На Академията той се извини още когато одобри наградата си. Оттам осъдиха дейностите на Уил Смит и обявиха, че са насрочили съвещание за сряда, 30 март, на което ще се вземе решение дали ще има последици за него след случилото се на сцената.

По проблема се изрече и Ричард Уилямс, бащата на Серина и Винъс Уилямс. В неговия облик тъкмо се превъплъти Уил Смит и тази му роля му донесе първия му " Оскар ".

" Не знам всички детайлности, само че не утвърждавам насилието, с изключение на при положение на самоотбрана ", сподели Ричард Уилямс пред NBC.

Дори и плесницата обаче не е помогнала да се вдигне гледаемостта на церемонията на равнищата отпреди пандемията.

Около 15,36 млн. души са гледали раздаването на премиите онлайн по телевизия Ей Би Си - доста повече от миналогодишната аудитория, която беше рекордно дребна, само че въпреки всичко на второ място по невисок интерес, оповестиха Ройтерс и Асошиейтед прес, осведоми Българска телеграфна агенция.

Броят им се е нараснал с 56 % по отношение на миналогодишния, който беше най-нисък в историята на премиите - 9,85 милиона фенове. Този неприятен индикатор през 2021 година се обясняваше с пандемията. През 2020 година церемонията са гледали 23,6 милиона души, което още тогава беше рекордно невисок интерес.

Днес данните ще бъдат обновени със феновете в интернет и на обществени места като питейни заведения и заведения за хранене.

От няколко години телевизионните фенове на доста наградни церемонии понижават. Продуцентите на " Оскар " -ите пробваха нов формат с три водещи и по-малко време за механически категории.

Най-обсъжданият миг от вечерта обаче стана плесницата, зашлевена от Уил Смит на Крис Рок, малко преди Уил Смит да получи премията за най-хубав артист. Самият Рок означи незабавно след удара - " Това е най-великата нощ на малкия екран ".

Репликите от случая на шоуто наподобява бяха изрязани поради неприемливия език от предаването онлайн в Съединени американски щати, което се забавя с няколко секунди. В други страни като Япония и Австралия обаче те се чуха.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР