Ден след като цените на горивата отбелязаха пореден ръст, а

...
Ден след като цените на горивата отбелязаха пореден ръст, а
Коментари Харесай

Недостиг на горива в България няма, обявиха официално от “Лукойл”

Ден откакто цените на горивата означиха следващ растеж, а доста хора се редиха на бензиностанции да зареждат колите и да пълнят съдове с бензин, “Лукойл” в България излезе с позиция.

В нея от името на “Лукойл Нефтохим” и “Лукойл България” се декларира, че рафинерията работи на цялостния си потенциал, няма проблеми с доставките на първични материали и материали, както и с експедициите на горива към бензиностанциите в страната.

“Продължаваме да изпълняваме всички свои задължения към сътрудниците и страната. Разполагаме с всички нужни запаси, с цел да продължим естествена работа без значение от усложнената ситуация”, се показва в известието.

Преди дни компанията е уверила във всичко това и притежателите на бензиностанции, като е показала, че комерсиалната й активност няма общо с политическата обстановка.

Цената на петрола обаче продължава да пораства, откакто през вчерашния ден регистрира равнище, невиждано от 2014 година насам – 110 $ за барел. Днес цената продължава да върви нагоре, като към 15:30 ч. българско време сортът брент се търгува за 116.40 $ за барел.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР