Ден след като стана ясно, че пианистът Евгени ще бъде

...
Ден след като стана ясно, че пианистът Евгени ще бъде
Коментари Харесай

Скочиха срещу новия Ерген, бил нисък и женствен

Ден откакто стана ясно, че пианистът Евгени ще бъде новият Ерген, мненията към личността му не стихват.

Феновете на предаването не могат да решат дали музикантът е по-симпатичен от Виктор, само че са безапелационни, че е прекомерно невисок, с цел да задоволи изискания усет на участничките, които ще се борят за сърцето му. Други фенове пък недоволстват от не прекомерно мъжественото лъчение на Евгени, само че съществено неодобрение имаше и при избора на Виктор за първия сезон.

Почитателки на досегашния Ерген са безапелационни, че не той, а участничките са отговорни за свадите в предаването, по тази причина с неспокойствие чакат имената на кандидатките, написа Хотнюз. Виктория Капитонова пък не си губи времето и още през вчерашния ден стартира кастинг за Ерген №3, като измежду участниците изникнаха имената на Божинката, Фики и Иво Аръков, макар че последните двама са съществено обвързани.

Най-добър бе коментар на фен, който посъветва Евгени да вземе един Ролекс преди началото на фотосите. Часовникът си остана фантазия за победителката Виктория, която по този начин и не го получи от Виктор в първия сезон.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР