Ден след като се сдоби с 9,2% от акциите на

...
Ден след като се сдоби с 9,2% от акциите на
Коментари Харесай

Мъск анкетира Twitter - искате ли бутон за редакция

Ден откакто се снабди с 9,2% от акциите на Twitter и стана най-големият акционер, милиардерът Илон Мъск  Илон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на британски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е канадско-американски инженер, откривател,, по-известен с Tesla и SpaceX, към този момент желае да трансформира обществената платформа.

Той не реализира това посредством акциите си - които са пасивни активи и не допускат неговата интервенция в ръководството, а с анкета, в която пита потребителите дали желаят туитовете да имат бутон за редактиране. 

Засега 73% от 2,2 млн. интервюирани са дали своят вот " за " редакцията на туитове.

Разбира се, Мъск не пропусна да се заиграе с отговори " yse " и " on ".

 

Do you want an edit button?
— Elon Musk (@elonmusk)
Сега микроблогинг платформата не разрешава това, въпреки тази функционалност да е налична при конкуренцията. Всеки може да изтрие туит, който не харесва, само че не може да го промени, в случай че желае да остане на уеб страницата с всички мнения, лайкове и споделяния.

Тази анкета обаче не е просто скимване на Мъск, стана ясно малко по-късно, когато тя бе споделена от Параг Агравал - актуалният основен изпълнителен шеф на Twitter.

The consequences of this poll will be important. Please vote carefully.
— Parag Agrawal (@paraga)
 

Наскоро Twitter разгласи, че работи върху бутон за редакция - само че това бе на 1 април и мнозина го възприеха като обичайната за деня смешка.

Преди години Джак Дорси, създателят и някогашен CEO на Twitter, имаше концепция потребителите да имат 30-60 секунди за бързи ремонти след стартиране - само че тя по този начин и не се реализира.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР