Ден след като съдия отхвърли опита на принц Андрю за

...
Ден след като съдия отхвърли опита на принц Андрю за
Коментари Харесай

Кралица Елизабет лиши от титли принц Андрю, предстои му да се защитава в дело за сексуално насилие

Ден откакто арбитър отхвърли опита на принц Андрю за отричане на делото против него, Бъкингамският разгласява изказване. С него се оповестява, че херцогът на Андрю е лишен от военните си трофеи.

„ С утвърждението и единодушието на кралицата военните участия на херцога на Йорк и неговите кралски патронажи са върнати на кралицата “ , разгласи Бъкингам в четвъртък. „ Херцогът на Йорк ще продължи да не поема никакви публични отговорности и ще се пази по това дело като елементарен жител “ , гласи още изказването.

„ Отговорът от Бъкингамския замък е бърз и съвсем жесток “ , разясняват от. Изявлението идва откакто писмо от антимонархичната група Republic бе публикувано, а след това подписано от повече от 150 ветерани от Кралския флот, Кралските военновъздушни сили и армията с молба на кралицата да лиши принц Андрю от осемте му английски военни трофеи .
 Принц Андрю през годините  Принц Андрю през годините  Принц Андрю през годините  Принц Андрю през годините
Според източник на решението е било „ необятно разисквано “ в по-висшите редици на кралското семейство – това евентуално значи, че е имало договаряния сред кралица Елизабет, принц Чарлз и принц Уилям.

61-годишният принц Андрю евентуално ще резервира купата си като херцог на Йорк, както и мястото си в линията на заместничество на трона – сега на девета позиция след двете деца на принц Хари и Меган Маркъл. Той обаче няма да употребява повече званието „ Негово кралско височество “ в каквото и да е публично качество , както и в тази ситуация с херцога и херцогинята на Съсекс.

52-годишният лейтенант Стюарт Хънт, също подписал писмото, разяснява пред, че съгласно него въпросът е трябвало да бъде позволен по-рано. „ Това е неприятна работа... Просто се веселя, че в този момент не е обвързван с военните “ , споделя той пред осведомителната организация PA. „ Независимо дали е отговорен или не, той е донесъл неприятна известност... Не е кадърен да служи в почетен чин. Той се е отказал от това право, изпадайки в сходна обстановка. “

Миналата седмица юристите на принц Андрю настояха за отменяне на делото за полово посягане на Вирджиния Робъртс Джуфре , откакто стана ясно, че наказаният за полова корист Джефри Епщайн е постигнал съглашение за 500 000 $ с нея . Според изискванията Джуфре се е съгласила да не съди различен „ евентуален ответник “.
 30 кралски абсурда, които раздрусаха монархията  30 кралски абсурда, които раздрусаха монархията  30 кралски абсурда, които раздрусаха монархията  30 кралски абсурда, които раздрусаха монархията
Джуфре твърди, че е станала жертва на секс трафиканта Епщайн и е била принудена да прави секс с принц Андрю на 17-годишна възраст . Андрю отхвърля да е направил непозволени дейности.



В предходно изказване пред Джуфре споделя: „ Държа принц Андрю виновен за това, което ми стори. Влиятелните и богатите не са освободени от отговорност за своите дейности. Надявам се, че останлите жертви ще видят, че е допустимо да не живееш в безмълвие и боязън, а да си върнеш живота, като приказваш и изискваш правдивост. “
 Принц Андрю през годините  Принц Андрю през годините  Принц Андрю през годините  Принц Андрю през годините
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР