Ден след като премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е

...
Ден след като премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е
Коментари Харесай

Гласуване за свикване на ВНС и нова Конституция - най-рано през ноември

Ден откакто министър председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г изиска да бъде свикано Велико национално заседание за промени Конституцията, тематиката е най-коментирана в страната.

Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право, от ГЕРБ заяви, че концепцията на премиера ще може да бъде гласувана от депутатите най-рано през ноември, а от Вътрешна македонска революционна организация, че прeдстои разискване в Kоалиционен съвет.

Най-рано на 2 ноември Народното събрание може да разиска свикването на Велико национално заседание, изясни правосъдният министър Данаил Кирилов  Данаил Кирилов Данаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 година в Димитровград. Висшето си обучение получава в СУ "Св..

Пред Българска национална телевизия Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право, от ГЕРБ разяснява, че е допустимо още тогава решението да бъде гласувано "И тогава Народното събрание да реши да свика Велико народно събрание, а министър-председателят да подаде оставка ", сподели тя.

Според правосъдния министър Данаил Кирилов  Данаил Кирилов Данаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 година в Димитровград. Висшето си обучение получава в СУ "Св., най-късно дебатът за привикване на Велико народно събрание може да се организира на 2 февруари следващата година.

Проектът за нова Конституция е подготвен и се е подготвял още от 2014 година Николай Нанков- зам.-министър на районното развиване. Това е минимумът промени, които би трябвало да бъдат заложени, никой не е споделил, че поставя завършек на благоприятни условия, които би трябвало Великото национално заседание да реши като промени в Конституцията, показва той.

Според Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право,, предлагането на премиера е самобитен тест за това кои политици са подготвени да отидат на избори. "Нали си даваме сметка,че в случай че в този момент политическите партии в Народното събрание първо желаят бързо оставката на това държавно управление, то по най-бързия метод ще гласоподават измененията, които ние ще внесем. Според Румен Гечев от Българска социалистическа партия промени в Конституцията сега не са нужни ", счита Атанасова.

От ГЕРБ чакат поддръжка от съдружните си сътрудници.

Александър Сиди от Вътрешна македонска революционна организация разяснява: "Имаме информация за това от по-рано. Беше разисквано и с нас. И надлежно в този момент ще седнем на Коалиционен съвет да разиска и нашите, и техните хрумвания. С които уповавам се, да тръгнем в посока на това. Наистина, в случай че желаеме рестарт на системата ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР