Ден след като обмисли да намали данъците за насърчаване на

...
Ден след като обмисли да намали данъците за насърчаване на
Коментари Харесай

След ден размисъл, Тръмп се отказа да намалява данъци, САЩ е силна икономика

Ден откакто обмисли да понижи налозите за поощряване на икономическия напредък , президентът Доналд Тръмп обърна палачинката и съобщи, че се отхвърля от концепцията , тъй като Съединени американски щати е " мощна стопанска система ", оповестява АП.

Обръщането на Тръмп е след неотдавнашната неустойчивост на пазара и икономическата неустановеност и на фона на спор дали Съединени американски щати се насочват към закъснение , което ще попречи на възможностите му за преизбиране.

Тръмп по-рано тази седмица призна за първи път , че неговите търговски политики за Китай могат да значат икономическа болежка за американците , макар че той упорства, че митата са нужни за по-важни дълготрайни изгоди .

Но решението му за понижаване на налозите върху заплатите се оказа кратковременно .

" Сега към този момент не виждам към понижаване на налозите. Не ни би трябвало. Имаме мощна стопанска система ", разяснява той пред кореспонденти в Белия дом.

Тръмп се отхвърли и от концепцията за индексиране на налога върху финансовите облаги , по отношение на инфлацията, който се ползва, когато вложителите продават активи. Обяснението му е, че се опасява, че " в случай че го направя, ще бъде възприето като елитарно ".

Анализаторите предизвестяват, че закъснение, в случай че не и цялостна криза, може да удари преди изборите следващата година .

Тръмп обаче значително хвали достиженията на стопанската система и оправянето с нея. Той постоянно упреква Федералния запас (и ръководителя Джером Пауъл) и световното закъснение за основаване на тъмни облаци вкъщи.

Изглежда, че американската стопанска система демонстрира накърнимост след повече от 10 години напредък . Производствената продукция спадна, а доверието на потребителите понижава, откогато Тръмп стартира комерсиалната си война с Китай.
 Тръмп мисли да понижи налозите, Съединени американски щати може да ги заболи стопански от Китай
Тръмп мисли да понижи налозите, Съединени американски щати може да ги заболи стопански от Китай

" Животът ми щеше да е по-лесен, в случай че не се бях заел с Китай, само че ми харесва да го върша "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР