Ден след като номинациите за наградите Оскар“ станаха ясни се

...
Ден след като номинациите за наградите Оскар“ станаха ясни се
Коментари Харесай

Драма с Оскар-те! Нито Барби, нито режисьорката на лентата са номинирани, в списъка е само Кен

Ден откакто номинациите за премиите „ Оскар “ станаха ясни се развихри и драмата. Предполагаемият любимец за огромните награди – лентата на Грета Гъруиг „ Барби “ остана без номинации в някои от основните категории. Нито Марго Роби беше номинирана, нито самата Гъруиг за постановка.

Отговорът за това решение не закъсня и пристигна от Кен… или Райън Гослинг.

Очаквано, Райян Гослинг е номиниран в категорията за най-хубава мъжка роля, както и в тази за истинска ария за „ Аз съм просто Кен “
Гослинг е отличен в категорията за най-хубава мъжка роля, което доста консуматори показаха като въплъщение на света на Барби в същинския живот. По този мотив артистът пусна публично изказване.

„ Няма Кен без Барби. И няма да има филм за Барби без Грета Гъруиг и Марго Роби – дамите, които стоят зад този неповторим филм, харесван по целия свят “, споделя Гослинг. Той добавя, че признанието за който и да било във кино лентата няма да е обосновано без техния гений и устойчивост.

„ Да кажа, че съм отчаян от това, че не са номинирани в подобаващите категории, би било прекомерно едва “, споделя още той. Той показва още, че работата им би трябвало да бъде приета с тази на останалите безусловно заслужили номинирани.

Планира да направи обичайни национални дрехи и на Кен
Америка Ферера, която е номинирана за ролята си в „ Барби “, също разяснява.

„ Изключително съм разочарована, че не бяха номинирани. Грета направи всичко, което режисьор може да направи и заслужава тази номинация. Да създадеш този свят и да вземеш нещо, което е толкоз значимо за толкоз доста хора е пъклен мъчно. Марго е вълшебница като актриса и беше изключителна чест да работя с нея. Според моите условия – тя е богиня в занаята “, споделя Ферера.

Оскарите ще бъдат връчени на 10 март в Лос Анджелис.

 

Инфо: бТВ

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР