Ден след като националният отбор на Франция загуби финала на

...
Ден след като националният отбор на Франция загуби финала на
Коментари Харесай

Бензема приключи с националния отбор на Франция

Ден откакто националният тим на Франция загуби финала на международното състезание от Аржентина, Карим Бензема разгласи, че поставя завършек на кариерата си при " петлите ".

Носителят на " Златната топка " за тази година не съумя да помогне на тима на шампионата, откакто получи травма на бедрото и отпадна от състава безусловно преди самия старт на мондиала.

" Аз направих напъните и грешките, които трябваше, с цел да бъда там, където съм през днешния ден и съм горделив с това! Аз написах моята история, а нашата история завършва ", написа футболистът на " Реал " (Мадрид) в профила си в " Туитър ".

Бензема се възвърне по време на международното състезание и стартира усилени тренировки, като се спекулираше, че неговото място във Франция се пази, още повече, че не бе притеглен заместител не неговото място и тимът на Дидие Дешан остана с 25 индивида. Самият селекционер на французите няколко пъти отхвърли да дава отговор на въпроси дали е допустимо Бензема да се върне в тима. Футболистът разгласява своя фотография, съпроводени с текст " Не ми пука ", с която очевидно загатна за обтегнати връзки с управлението. Карим Бензема отхвърли и да бъде част от формалната делегация на Франция за финала, водена от президента на републиката Еманюел Макрон.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР