Ден след като евродепутатът Николай Бареков обяви за скандална провелата

...
Ден след като евродепутатът Николай Бареков обяви за скандална провелата
Коментари Харесай

Бареков отново прав: ЕК отказа да плати алкохола на бруталното младежко парти в София!

Ден откакто евродепутатът Николай Бареков разгласи за скандална провелата се европейска младежка конференция, се оказа, че Европейска комисия няма да заплати пошлото празненство.

Вчера Бареков написа: „ Алкохолът, платен с пари на европейските данъкоплатци е строго неразрешен. СТРОГО ЗАБРАНЕН! Смачканите шунди към господин Борисов в лицето на Р. Бъчварова и ЛилитУ би трябвало да му обяснят, че присъединяване в европейска конференция значи да покриеш най-малко един цялостен ПАНЕЛ с прилежащите към него въпроси и отзиви на поканените участници. Понякога това продължава 3 до 6 часа с дребни почивки по средата, само че това е ситуацията, работа си е... “.

Авторитетното издание Euractiv показва, че Европейска комисия няма да финансира разноските по сервирането на корав алкохол и организирането на посещаване в нощен клуб.

„ Правил съм десетки такива и съм взел участие в стотици конференции на Екологичен потенциал по целия свят и знам, че организацията им изисква професионализъм, екипност и почитание към разпоредбите “, сподели още Бареков, който се оказва прав, че Европа няма да заплаща за пирувам на младежите, събрани от ГЕРБ.

Медията заяви преди дни за разочарованието на интернационалните участници в събитието (част от календара на европредседателството) поради отхвърли на българските управляващи да платят авансово разноските по превоза им до София, недопускането на юношески водачи като лектори в дискусионните панели, и в сервирането на безвъзмезден корав алкохол по време на конференцията, довел до "неспособност на някои от участниците да се приведат във форма за дебатите на идващия ден ".

"Младите хора са имали опция да показват своята работа пред хората, които взимат решенията. Младежите са участвали в публиката, въпреки да не са били на сцената ", се споделя в коментара, оповестен от Euractiv.

"Комисията не е забъркана (в историята с полуголите танцьорки) и отпуснатите европейски пари не покриват нощните празненства, които са се провели сред сесиите на младежката конференция ", пък показва източник на изданието, чието име не е представено.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР