Ден след като България най-накрая се сдоби с , на

...
Ден след като България най-накрая се сдоби с , на
Коментари Харесай

Движението „Ние идваме!“ на Арман Бабикян и Николай Хаджигенов става партия

Ден откакто България най-сетне се снабди с, на хоризонта се задава нова политическа групировка. Движението „ Ние идваме! “ на някогашните депутати Арман Бабикян и Николай Хаджигенов ще прерасне в партия. Политическият план идва в отговор на разочарованието им от „ основаването на „ държавна коалиция с ГЕРБ, под закрилата на Движение за права и свободи “, показват те в свое писмо.

От „ Ние идваме! “ декларират, че почитат специалистите в този кабинет, само че не одобряват измамата, с която бяха конфигурирани от Политическа партия и Демократична България. „ Споменаваме тях, тъй като от ГЕРБ сме имали единствено едно условие - да слязат от власт. “

Хаджигенов и Бабикян съпоставят новосформираното държавно управление с Тройна коалиция сред Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и Национална движение „Симеон Втори", която „ още веднъж „ спасяваше “ България и нейния външнополитически курс – отново сред непримирими врагове, като младата вълна на Национална движение „Симеон Втори" и старите корупционери от Българска социалистическа партия, а Движение за права и свободи още веднъж спои кабинета “.

За политическата рецесия подлагат на критика и президента Радев, „ който вместо да прави работата си по закон, се трансформира в люпилня на политически планове, от които самичък се отхвърляше “.

Хаджигенов и Бабикян получиха известност като уредници на митингите против държавното управление на ГЕРБ през 2020 година Тогава те бяха известни като „ Отровното трио “, в което бе и Велислав Минеков, който по-късно влезе в ролята на длъжностен министър на културата.

През април 2021 година дружно с отделилите се от Българска социалистическа партия Мая Манолова и Татяна Дончева се явиха на изборите с обща коалиция „ Изправи се БГ! Ние идваме! “ и влязоха в Народното събрание с резултат малко над 4-процентната преграда. През същата година влязоха и в 46-ото Народно заседание, увеличавайки % си до 5.01%.

На изборите през ноември 2021 година обединението " Изправи се БГ! Ние идваме! " не попадна в Народното събрание, откакто получи 2.29%. А Бабикян и Хаджигенов започнаха да работят независимо със лично придвижване.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР