Ден след жестоката катастрофа на бул. "Черни връх" става ясно,

...
Ден след жестоката катастрофа на бул. "Черни връх" става ясно,
Коментари Харесай

Шеф Токев е на една ръка разстояние от свободата. Свободата обаче означава отговорност

Ден след жестоката злополука на бул. "Черни връх " излиза наяве, че след броени дни началник Андре Токев може да е свободен човек. Известният готвач получи 10-месечна присъда, поради шофиране в нетрезво положение.

Следващата седмица съдът ще прегледа молбата на готвача за предварително освобождение, написа „ България Днес “, базирайки се на свои източници в Софийски градски съд.

Говори се, че вероятността молбата му за предварително освобождение да бъде утвърдена, е прекомерно огромна, написа "Марица ". Токев към този момент е излежал повече от половината период на наказването. И е имал съвършено държание.

Освен това, Софийският градски съд бил залят с молби от сътрудници, чиновници и фенове на шефа, в които те упорстват магистратите да освободят Андре.

"Токев е по-полезен на открито, в обществото, в сравнение с зад решетките “, написа в множеството от писмата, изпратени до правната институция.

На предходното съвещание на съда на готвача му бе отказано предварително излизане.

Ако в този момент съдът бъде по-благосклонен, Токев ще бъде свободен жител до края на месеца. Просто би трябвало да се изчака двуседмичния период за обжалване от страна на прокуратурата.

Шеф Токев е страховит експерт и сме сигурни, че тези месеци, в които изтърпяваше наказването си, са оказали огромен резултат върху него. Защото свободата в действителност значи да бъдеш виновен. Към себе си и другите. Отговорен като водач, като участник в придвижването, като част от това общество, опитващо се да подреди дребната си къщурка с минимални загуби и вреди.

Свободата е причина за добър образец и съблюдаване на разпоредбите. Без значение дали си тв звезда, какъв брой пари имаш в сметката си и каква кола караш.

Това желаеме всички - разпоредбите да се съблюдават и да важат за всеки един член на обществото ни. За да сме спокойни. И с цел да ни има.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР