Ден след бяха повдигнаха 37 обвинения срещу Доналд Тръмп за

...
Ден след бяха повдигнаха 37 обвинения срещу Доналд Тръмп за
Коментари Харесай

Тръмп: Обвиненията срещу мен са от министерството на несправедливостта на Байдън

Ден след бяха повдигнаха 37 обвинявания против Доналд Тръмп за нелегално запазване на класифицирани документи, някогашният американски президент ускори офанзивите си против Министерството на правораздаването. 

На среща на Републиканската партия в щата Джорджия, без да показа доказателства, той упрекна прокурорите в политически политически стимулирана акция, която по думите му цели да му попречи да влезе още веднъж в Белия дом.

 
Организират един след различен лов на вещици, с цел да се опитат да спрат нашето придвижване и да осуетят волята на американския народ. Всеки път... даже не е за поверие... лов на вещици, лов на вещици, машинация. Нарича се интервенция в изборите. Нелепото и голословно обвиняване против мен от страна на превърнатото в оръжие министерство на несправедливостта в администрацията на Байдън е една най-ужасяващите злоупотреби с власт в историята на нашата страна. 
Доналд Тръмп, 45-и президент на Съединени американски щати

Анализатори означиха, че няма доказателства в поддръжка на изказванията на Тръмп, който продължи с офанзивите си и на среща на републиканците в Северна Каролина.

От американското министерство на правораздаването обявиха, че всички решения, свързани с следствия, се вземат без оглед на партийната политика.

Прокурорите настояват, че Тръмп е съхранявал класифицирани документи, в това число за нуклеарната стратегия на Съединени американски щати в разнообразни пространства в имението си във Флорида, измежду които баня, в спалнята си, и в килер.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР