Ден преди Великден поп фолк певицата Преслава върна лентата назад,

...
Ден преди Великден поп фолк певицата Преслава върна лентата назад,
Коментари Харесай

Мъжът на Преслава: Ако детето ни един ден разбере какво си казала, ще те съди

Ден преди Великден поп фолк певицата Преслава върна лентата обратно, с цел да си спомни първите си срещи със Софи Маринова и Константин. И с цел да признае за едно особено предпочитание, за което майка й се е помолила на Господ преди години.

Двете със сестра й Ивелина Колева собственоръчно боядисали тази година яйцата, а останалата част от подготовката за празника оставили в ръцете на родителите си.

" Любимият празник в нашето семейство към този момент е рождения ден на Паола. Тя през ден, като става и споделя: " Мамо, аз през днешния ден нямам ли празник. Иска да получава дарове всеки ден ", смее се изпълнителката и незабавно прави аналог със себе си като дете.

" Майка ми и татко ми непрекъснато купуват музикални играчки на Паола, очевидно, с цел да я насочат. А аз преди година и половина бях споделила в едно изявление, че тя пее подправено, само че в този момент, в случай че би трябвало да бъда почтена, стартира да пее все по-добре. Нямам някакви прекомерни упоритости. Но Павел веднъж ми сподели: Ако детето някой ден стане певица, ще те съди, че си се изказвала, че пее подправено ", с усмивка добави изпълнителката.

Преди години, когато майка й се омъжва за татко й, всяка вечер се молила на Господ да има щерка, която да пее, тъй като самата тя е пеела още от ученичка в Каварна, откъдето е родом, и то доста хубаво. И ето ни - двете със сестра ми, която пее прелестно национална музика, аз останах с поп фолка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР