Ден преди принц Хари и Меган Мaркъл да отбележат първата

...
Ден преди принц Хари и Меган Мaркъл да отбележат първата
Коментари Харесай

Трета кралска сватба само за година

Ден преди принц Хари и Меган Мaркъл да отбележат първата годишнина от сватбата си, в замъка Уиндзор още веднъж прозвучаха сватбени камбани.

Лейди Габриела Уиндзор и обичаният й Томас Кингстън избраха да се венчаят в същия храм, в който преди година и херцога и херцогинята на Съсекс, а няколко месеца по-късно и принцеса Йожени и Джак Брууксбанк. Това неизбежно води до съпоставения сред трите церемонии.
 Сватбата на принцеса Йожени - най-интересното в фотоси и обстоятелства
Принцеса Йожени с приказна кралска женитба

Какво се случи през днешния ден в Уиндзор

А приликите също са неизбежни по простата причина, че има прецизен протокол за кралски събития от този жанр и особени произволи не са разрешени. Затова и оставяме настрани нормалните формалности, за дa обърнем внимание на по-интересни акценти от кралската женитба, състояла се на 18 май.
 Снимка 424118

Принц Хари се означи с наличие, само че без компанията на Меган Маркъл , което е изцяло разбираемо. Вместо с нея, той дойде на церемонията с Лейди Фредерик Уиндзор. Двамата бяха топло посрещнати от кралица Елизабет Втора и принц Филип.
 Снимка 424129

Присъствието на брачна половинка на кралицатa ни изненада даже повече от това на принц Хари. 97-годишният херцог на Единбург напълно е разредил формалните си изяви, само че очевидно е сега е в положително здраве и е решил да се причисли към кралската забава.
 Снимка 424132

Големите отсъстващи на събитието несъмнено бяха принц Уилям и Кейт Мидълтън. Всичко, които желаеха да видят херцогинята в следващия моден тоалет, останаха разочаровани.
 Снимка 424130

А повода за неналичието им се оказа ангажимент на херцога на Кеймбридж, който е обвързван с ролята му на президент на FA Cup. Той участва на финала на футболния шампионат на стадион Уембли. Миналата година Уилям пропусна събитието поради сватбата на брат си Хари, само че този пък целите му са пренаредени.

Но, дано въпреки всичко да обърнем внимание и на самите младоженци. Лейди Габриела Уиндзор е на 38. Тя е щерка на принц Майкъл на Кент, първи братовчед на кралица Елизабет Втора.
 Снимка 424135

Габриела е от онази част от кралското семейство, която води повече всемирски, в сравнение с кралски метод на живот. Въпреки че е родена със синя кръв, към този момент омъжената лейди се занимава с маркетинг и реклама. Също по този начин написа в лондонско списание.
 Снимка 424119

За огромния ден Габриела Уиндзор избра красива рокля на Luisa Beccaria с венецианска дантела, основана по поръчка. На главата й блестеше красива тиара с доста диаманти, която се предава от потомство на потомство в нейното семейство, написа Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР