Ден преди подновяването на участието ни в Първа лига с

...
Ден преди подновяването на участието ни в Първа лига с
Коментари Харесай

Треньорът на Пирин О. Бабич преди мача с Левски: Излизаме да постигнем нашата цел и да зарадваме нашите фенове

Ден преди подновяването на присъединяване ни в Първа лига с дуела от 21-ия кръг с Левски на стадион „ Христо Ботев “, старши треньорът Олександър Бабич показа предfcpirin.comсвоите усещания от работата с тима досега, както и своите упования за идната среща.

„ Това е първи мач след паузата в шампионата и имаме опция да се надигнем против мощен противник от горната половина на класирането. Играем вкъщи, а наличието на нашите почитатели в допълнение ще ни стимулира да покажем освен положително показване, само че и да вземем позитивен резултат от този мач. Тук съм от към седмица, изиграхме една контрола и тренирахме на високи обороти в този къс интервал. Комуникацията ми с футболистите на ежедневна база е на положително равнище.

Виждам, че са оптимално съсредоточени, мобилизирани и работят настойчиво по време на тренировките. Стартовият състав ще бъде избран след последната подготовка. С изключение на контузения Илиан Костов всички останали са подготвени за началото на шампионата и чакат първия съдийски сигнал с неспокойствие. Левски има положителни характерности, това е мощен тим.

Уважаваме всеки противник, само че на терена ще излезем без боязън, излизаме, с цел да реализираме нашите цели и да зарадваме нашите последователи. Поздравявам почитателите на Пирин с подновяването на шампионата. Очакваме ги на стадиона “, съобщи Олександър Бабич.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР