Ден преди края на кампанията! Втори скандал в структурата на

...
Ден преди края на кампанията! Втори скандал в структурата на
Коментари Харесай

Ден преди края на кампанията! Втори скандал структурата на на ПП,, Възраждане `` в Банско! ОИК заличи председателя на партията и кандидат за кмет на Добринище Г. Хаджийски 

Ден преди края на акцията! Втори скандал в структурата на на Политическа партия,, " Възраждане ''в Банско! Поискаха ОИК да заличапредседателя на партията и претендент за кмет на Добринище Г. Хаджийски

На 26. 10. 2023г в 17 часа в ОИК гр. Банско е постъпило искане за изтриване на ръководителя на " Възраждане " Георги Хаджийски като претендент кмет на Добринище и за общински консултант. Причината е нагнетено напрежение в структурата на партията, подклаждано, съгласно мълвата от известни хора, свързани с партията.

Напрежение е зародило сред управлението в София и самият Хаджийски, което очевидно е изнервило Костадинов и той е отстранил гореспоменатия претендент за кмет.Потърсихме за коментар Георги Хаджийски, само че телефонът му беше изключен.

Припомняме, че през август 2023гОбщинското управление на партия " Възраждане " в Банско подава групова оставка. Като причина бяха изтъкнати непреодолими политически разлики по отношение на присъединяване в идните локални избори. Оставката е подадена преди дни до Централната контролна комисия на " Възраждане " и е подписана от ръководителя на локалната организация Йордан Говедарев, заместника Иван Пачеджиев и секретаря Илиян Недялков

Свързахме се с представител на бившето управление на конструкция на " Възраждане " който ни помоли да не му цитираме името заради обстоятелството че е участник в локалните избори и сега се води извънредно толерантна акция за локалния избор сред политическите съперници и показа следното:


,Не ме учудва бурята на наследниците ни в структурата на " Възраждане ", която нанася непоправими вреди в структурата на партията в общината. От известно време, обаче, участието във,, Възраждане'' не беше мотив за горделивост - нито за мен, нито за не малко други членове на партията.

За мен не беше горделивост да си в конструкция, в която има подмазвачество и интриганство.

Пожелавам откровено триумф на някогашните съпартийци макар че сме съперници в локалният избор, тъй като там в действителност има читави хора които заслужават почитание., споделя един от някогашните ръководители на структурата в Банско.

П. Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР