Ден преди извънредния конгрес на БСП, Стефан Данаилов призова да

...
Ден преди извънредния конгрес на БСП, Стефан Данаилов призова да
Коментари Харесай

Стефан Данаилов: Радостен съм, че жена оглави БСП

Ден преди изключителния конгрес на Българска социалистическа партия, Стефан Данаилов прикани да спрат войните в партията и изрази поддръжката си за Корнелия Нинова. В писмо до съпартийците си, Данаилов написа, че му е мъчно да повярва, че столетна партия не може да понесе нито триумфа си, нито доверието, което хората са ѝ дали своят вот, нито бремето да е ярка съпротива. Данаилов е безапелационен, че войните в партията би трябвало да спрат.

„ Корнелия Нинова е прекомерно прочувствена и тези моменти ѝ пречат. Аз я подлагам на критика. Харесва ми, когато я видя по малкия екран по-спокойна, по-умерена, не толкоз бъбрива. Убеден съм, че това прави по-добро усещане, в сравнение с когато си сърдит и нападателен ". Това сподели в изявление за предаването „ Събуди се " по Нова телевизия Стефан Данаилов от Българска социалистическа партия, часове преди конгреса на партията.

„ Ще бъде забавен конгрес. Винаги има вътрешни борби в Българска социалистическа партия. Радостен съм, че жена оглави партията ", сподели още Данаилов.

Той посочи смяната, пристигнала с новото управление, в лицето на Корнелия Нинова.

„ Ние бяхме станали цялостни новобранци. На кметските избори за малко да останем на трето място, а това нямаше да мога да го преживея ", добави още Стефан Данаилов.

Запитан, дали Корнелия Нинова ще успее при оповестяването на избор на съмнение, той бе безапелационен: „ Да, безусловно сигурен съм! "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР