Ден преди извънредните общи избори във Великобритания, социологическо проучване дава

...
Ден преди извънредните общи избори във Великобритания, социологическо проучване дава
Коментари Харесай

Какви са настроенията във Великобритания преди изборите?

Ден преди изключителните общи избори във Англия, социологическо изследване дава нежна преднина на консерваторите, водени от министър-председателя Борис Джонсън. 43 % от интервюираните ще гласоподават за Консервативната партия, а 34 на 100 - за лейбъристите.

Жителите на северния английски град Съндърланд не крият безпокойството си за изхода от изборите и несигурността към Брекзит.

Съндърланд е стопански обвързван с Европейски Съюз поради автомобилната промишленост, само че обществото е разграничено във връзка с участието на Англия - 60% гласоподаваха за Брекзит на референдума през 2016 година
Питър Хейс, академични учител в Съндърланд: Бях слисан. Това не беше в техен интерес от икономическа позиция. Но работещите хора от градове като Съндърланд се почувстваха изолирани от междинната класа, северът се отдалечи от юга и нещата се натрупаха.
В града се намира един от най-големите фабрики на Нисан в Европа, където работят седем хиляди души. Въпреки това доста хора имат финансови усложнения и разчитат на помощи.

За мнозина чувството е, че са изолирани от политическия хайлайф в Лондон.

Съндърланд - част от индустриалното сърце на Англия, през днешния ден е въплъщение на най-голямата главоблъсканица на Острова.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР