Ден преди гостуването на мениджърът на сподели очакванията си за

...
Ден преди гостуването на мениджърът на сподели очакванията си за
Коментари Харесай

Фийни: Наказанието на Бодуров е прекалено голямо, очаквам да сме на ниво срещу Янтра

Ден преди гостуването на мениджърът на показа упованията си за дуела пред клубния уебсайт на " орлетата ". Ето какво показа той:

Г-н Фийни, здравейте! Как е настроението в тима?

– Здравейте! Настроението е положително. Започнахме пролетния дял от шампионата с победа и сме доста удовлетворени от метода, по който взехме трите точки. Заслужихме успеха с желанието, което момчетата демонстрираха. Играхме с човек по-малко, само че показахме себераздаване и воля. Впечатлен съм от това по какъв начин повече от 60 минути тимът не спря да тича и да се бори. Енергията и физическото разпределяне на момчетата бяха изключителни. Но това е минало и още от идващия ден започнахме подготовка за идния мач в Габрово.

Предстои първо посещение от пролетния дял от шампионата. Съперникът ни не е играл към момента формален мач. Какви са упованията ви за този дуел?

– Уважаваме всеки противник. Уважаваме и тима на Янтра. Те вършат всичко по силите си, с цел да се показват добре. Но както постоянно споделям, ние не трябва да се тормозим от нашите противници, а да се концентрираме и съсредоточим върху нашето показване. Мачът ще е сложен, само че ние сме уверени в нашите сили.

През есента успяхме да победим Янтра с 4:1 в Благоевград. Какви са спомените ви от тази среща?

– Беше сложен мач. Поведохме в резултата, само че те ни изравниха. Стана равносилен конфликт през първото полувреме, а по-късно успяхме да наложим нашата игра и да победим. Играхме добре тогава, само че това остава в предишното. Сега идва нов мач и би трябвало да сме подготвени за него на 100 %. И мисля, че сме създали всичко, с цел да сме изцяло подготвени за него.

Това е първият мач, който тимът ни ще играе без капитана Николай Бодуров. Как ще коментирате неговото неявяване и подготвен ли сте с неговия заместител?

– Никой не споделя, че това не беше червен картон, никой не оспорва решението да бъде изпъден, както и случаите след обстановката. Но мисля, че седем мача е прекомерно огромно наказване. Това са 70 % от сезона. Той ще липсва, тъй като е класен и умел състезател. Но имаме положителни футболисти, които са подготвени да заемат тази позиция. Играчи с качества и капацитет. Мисля, че ще успеем да се оправим с това предизвикателство.

След мача с Хебър основните думи бяха „ темперамент “, „ воля “, „ себераздаване “. Очаквате ли същата конфигурация за дуела в Габрово?

– Да, това е нещо, което изисквам от играчите във всеки мач. Те са положителни експерти и знаят, че без сходна конфигурация няма по какъв начин да се реализиран триумфи. Това е, което желая да видя в тяхното показване още веднъж. Момчетата упражняваха доста добре през седмицата и чакам да се представим на равнище по време на сложния мач в неделя.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР