Ден преди големия финал във ВИП Брадър сериозно пренареждане на

...
Ден преди големия финал във ВИП Брадър сериозно пренареждане на
Коментари Харесай

Петканов потъва на финала - продуцентите тикат Тото

Ден преди огромния край във " ВИП Брадър " съществено пренареждане на картите в шоуто благодарение на сценаристите е напът да измъкне считаната за сигурна купа " Любима звезда на България " от Даниел Петканов.

Ако фрагментът на Нова телевизия до момента бе считан за сигурен победител, то след събитията в Къщата от предишния понеделник рапърът от " Скандау " Йонислав Йотов-Тото има все по-големи шансове да се изкачи на почетната стълбичка.

От началото на формàта Лудия кореспондент на Милен Цветков бе глезен с перце от продуцентите. Петканов бе натрапван с мотив и без мотив, спретнаха му даже женитба, която сякаш " възкреси " любовта му с унизената от самия него Алекс Богданска. Младоженецът обаче падна прекомерно ниско в очите на зрителската публика с това, че неведнъж не отбрани жена си.

Мълча пред Цуни, съгласно който Алекс върти афери с мъже по курорти, мълча на Сашка Васева, която разгласи Богданска за " разпоретина и лека жена ", мълча и на началник Петров, който доста пъти му обясняваше по ъглите, че Алекс не била читава.

Дани не отбрани разплаканата си брачна половинка и когато готвачът шокира съквартирантите с разкритието: " Лъжех го от самото начало, че утвърждавам брака му с Богданска! ". А за похлупак в понеделник Петканов се извини на Тото, че... се е оженил и бракът му е изместил на втори проект другарството му с рапъра.

И до момента в който мистериозно от лъчение в ефир бе покрито сборичкване сред любимеца на продуцентите Петканов и Цуни, то съперникът му за първото място Тото бе злепоставен на няколко крачки от финала със свадата, при която съвсем стигна до пердах с началник Петров.

Какво обаче се случи в понеделник? След отрицателните настроения против Петканов, за които немалка роля изигра и разкритието, че с Александра са се събрали още през лятото и в Къщата разиграват спектакъл, заблуждавайки зрителската публика, продуцентите смениха внезапно тактиката. За да бъде оправдан избухналият против Боби Петров Тото, в ход бе задействана задача " Прошка ".

За цялата 13-годишна история на формàта в България, съквартирантите в никакъв случай не са били " включвани " от Големия брат в оправдателен режим. Макар и предходните сезони да помнят гръмовни кавги и конфликти с физическо принуждение - в последния " Биг Брадър " се стигна до женски пердах сред Силвия и Ирена, в сезона от 2008 година пък двама от мъжете - Даниел и Данаил, бяха изгонени от формàта поради кърваво меле в двора на Къщата, Найден и Гроши в първия " Биг Брадър " - също...

С цел Тото да възвърне благосклонностите и уважението на феновете и да катурне Петканов от първото място, продуцентите принудиха съквартирантите принудително да се извиняват един на различен.

Рапърът от Враца изрецитира пред най-върлия си зложелател Боби Петров прочувствена тирада, с която му се извини за всички кавги посред им, даже му посвети и нещо като ода. Според източници от кухнята на шоуто финалната тройка ще наподобява по следния метод: Тото, Даниел Петканов, Маргарита Хранова. /Марица.бг
тагове петканов тото продуцент финал
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР