Ден преди Гала вечерта “Maxfight 44“ традиционно ще се проведе

...
Ден преди Гала вечерта “Maxfight 44“ традиционно ще се проведе
Коментари Харесай

Горещи кубинки подгряват официалното теглене преди MAX FIGHT 44

Ден преди Гала вечерта “Maxfight 44 “ обичайно ще се организира формалното изтегляне на състезателите. „ Кантарът “ за 22-мата бойци ще се организира в клуб “La Cubanita En El Mar “ до първокласното пристанище „ Марина Диневи “ в Свети Влас от 18:00ч. Заведението се намира на брега на морето, известно с атрактиви шоу стратегии с кубински реализатори. Горещи кубински танцьори и този път ще посрещат гостите и ще подгряват формалното изтегляне.
Малко повече от седмица преди конфликта, противникът на Християн Корунчев се контузи тежко. Молдовецът Василе Боршевски отпада от присъединяване си в церемония вечерта, само че ще бъде заменен от своя съотборник Йон Уреки. 26-годишният професионален войник с опит в муай тай самичък е изявил предпочитание са излезе против опитния Корунчев. В своята кариера Уреки има 8 победи, 6 от които реализирани с нокаут. В същото време стана ясно, че международният първенец Християн Корунчев ще бъде подсилен в ъгъла си и от рапърите от „ Мърда Бойз “. Боецът ще се качи на кръга под ритмите на нова ария, написана напълно неотдавна особено за него.

MURDA BOYZ са рапъри, които бързо съумяха да станат известни у нас, вършат шлагер след шлагер - бързо набиращ известност лейбъл за ъндърграунд ров музика.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР