Ден преди Гала вечерта Max Fight 42 двама състезатели от

...
Ден преди Гала вечерта Max Fight 42 двама състезатели от
Коментари Харесай

Контузия и катастрофа извадиха двама от Max Fight 42

Ден преди Гала вечерта Max Fight 42 двама състезатели от файт картата бяха завенени от други поради непредвидени произшествия. На път за формалното изтегляне към град София Богдан Стоилов е аварирал. 70-килограмовия войник от клуб „ Олимп “ трябваше да излезе против 26-годишния Недко Николов на кръга, само че след случая е неотложно откаран в най-близката болница. Богдан Стоилов, който е златен медалист по бокс и сребърен по кик бокс е без опастност за живота, само че с пострадвания. Срещу Недко Николов в конфликт във формат ММА и категория до 70 кг ще излезе Туан Нгуен.

Боецът е прочут с опита си в самбо и професионален бокс, а във формат ММА към този момент е записал присъединяване в шампионат от верагата “Max Fight и други родни шампионати. Непредвидената смяна обаче ще затрудни представителят на Несебър, който сега е 70кг, а противника му с няколко кг по-тежък. Въпреки това, Недко Николов не отхвърли срещата и съобщи, че се усеща в оптимална форма.

Друга смяна във файт картата е отпадането на Илиян Костов поради травма ден преди формалното изтегляне. Боксоьорът трябваше да срещне Стефан Миленов във формат ММА и категория до 84кг. Съперник на Миленов ще бъде 5-кратния републикански първенец по бокс Валентин Соколов от клуб „ Сторм “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР