Ден преди да замине като част от делегацията с националния

...
Ден преди да замине като част от делегацията с националния
Коментари Харесай

Емо Костадинов стана дядо!

Ден преди да замине като част от делегацията с националния ни тим за приятелския мач със Словакия, който бе нощес, вицепрезидентът на БФС Емил Костадинов е станал дядо за пръв път.  По-голямата му щерка Катрин го е дарила с внук, кръстен Александър .

Мъникът се е родил с цезарово сечение в столичната клиника „ Веда “. Бебето е пристигнало на бял свят по-рано от термина, въпреки майката към този момент да е била в деветия месец на бременността си. Поради тази причина мъникът тежи едвам по-малко от два кг и се е наложило да бъде изместен в кувьоз. Заради казуса родителите, както и бабите и дядовците и цялата рода са обезпокоени и още не афишират щастливото събитие публично.

Баща на бебето е приятелят на Кати - Димитър , с който от години живеят дружно, само че бракът се бави поради пандемичната конюнктура и опцията да се направи подобаваща женитба като първородната щерка на Екзекутора на петлите “.

Влюбените към този момент живеят в фамилната къща на родителите на Митко в Банкя, само че откакто синът им бъде изписан от болничното заведение, се чака да се реалокират в независимо жилище в столичния квартал „ Манастирски ливади “, написа „ България Днес “.

Близки до Костадинов успокояват новоизпечения дядо за здравето на внука му с това, че самата Катрин е била родена прибързано. Кати е тежала едвам 1,3 кг и се е наложило да остане под лекарско наблюдаване цели два месеца преди да замине с майка си Мариана за Португалия, където през 1990 година Коща играеше за локалния „ Порто “, напомнят осведомени.

„ Мариана имаше тежка бременност “, спомня си в типичния си сбит жанр Емо Костадинов. - Наложи се Катрин да се роди по-рано и да остане два месеца в болничното заведение. “
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР