Ден на знаците – бъдете предпазливи. За днешната неделя, звездите

...
Ден на знаците – бъдете предпазливи. За днешната неделя, звездите
Коментари Харесай

Ден на знаците – бъдете предпазливи

Ден на знаците – бъдете внимателни. За днешната неделя, звездите поучават зодиите да бъдат малко по-мнителни и наблюдателни.
Овен
Ще имате късмет да постигнете мечтаното в деловата сфера. Сега от Вас не се изисква даже настойчивоет: задоволително е да не изпуснете опциите, които сами идват в ръцете Ви. Много добър ден за съдействие. Лесно ще намерите положителния звук в общуването с сътрудниците. Ще зашитавате своите ползи и в същото време няма да създавате неприятно усещане. Възможни са проблеми в персоналната сфера, изключително в случай че изказванията Ви не се изтълкуват вярно.
Телец
Ако Ви се коства, че през днешния ден изобщо не успявате да бъдете в крайник със света, това евентуално е, тъй като вървите прекомерно бързо и хората към Вас просто не могат да Ви настигнат! Натиснете през днешния ден спирачката и вижтете, на какъв стадий от своя живот се намирате. Насладете се на пейзажа и възобновете общуването с няколко души. Там, където се намирате в този момент, е тъкмо мястото, на което е трябвало да бъдете. Така че, за какво толкоз се съсредоточавате върху това, чието място е в бъдещето? Живейте за днешния ден и престанете да мечтаете за бъдещето.
Близнаци
Днес ужасно ще Ви се желае, да стнете някой различен, само че единствено не себе си.Много усърдно ще имитирате воин от Ваш обичан филм или книга. Какво пък – това е похвално решение и дори е потребно за развиване на личната персона, само че не би трябвало да забравяте, че Вашия обичан човек обича точно Вас, а не облика, който по незнайни аргументи сте решили да си наложите.
Рак
Жеанието да изпадне в сънливост, понякога се появява у всички хора, само че в този момент просто Ви се желае, да бъдете по-далеч от шумната навалица. Необходимо Ви е някакво време, в което да останете в цялостно успокоение. Освен това, в този момент е най-подходящото време, с цел да учудите обкръжаващите Ви хора. С тази задача можете изцяло да се справите, изключващи телефона си и не отговаряйки на никакво позвъняване.
Лъв
Голяма част от днешния ден ще се наложи да прекарате в компанията на противен човек. Ще сте принудени да се помирявате с вмешателство във Вашите работи извън, като освен това запазвате отзивчивия си тип, макар желанието си освен да се разкрещите, само че и да прогоните неканения посетител. Нервното напрежение е доста огромно, и ще можете да избухнете и за най-дребното нещо. За страдание ще пострада друг, който Ви е ядосал, а напълно почтени хора. На по-късен стадий ще съжалявате извънредно доста, тъй като не сте съумели да се справите със своите страсти. Настроението Ви ще подигнат дребните незапланувани покупки. Трябва да похарчите напълно малко, с цел да си доставите голямо наслаждение.
Дева
Звездите изрично не Ви предлагат да изнасяте лекции и да четете „ конско ” на празно място… Когато водите спор по световни въпроси, най-добре е, да изоставите дреболиите, тъй като поради тях може да се скарате. Ако издемондтрирате непримиримост и неизменност и отбраните своята позиция по въпроса, който по никакъв метод не може да бъде наименуван дреболия, доста ще Ви почитат.
Везни
Днес ще намерите лост и опорна точка, ще разрешите тежък проблем или спор. Денят е зареден с голям енергиен капацитет, само че и потребностите са огромни. Трудно се оправят хората с психологични проблеми, пълнолунието ни подлудява. В подобен миг се решавате на връзка, от която в предишното сте бягали. Кой знае, може да е за положително, може животът ви да се обърне в една по-стабилна посока. Неблагоприятно за интервенции, свързани с огромна кръвозагуба.
Скорпион
Днес ще Ви бъде нужна положителната Ви памет за дати, събития и имена ( в случай че, несъмнено, имате такава). Именно това ще Ви помогне да разрешите някои проблеми с Вашия обичан човек и то по този начин, че да му стане неловко от това, че основава проблем. Даже може да се учуди и възторжено да да Ви благодари безкрайно…
Стрелец
Всичко, което Ви каже през днешния ден Вашият обичан човек, ще смятате за нелепости, без даже и да се пробвате да вникнете в същността на тези думи. Просто настроението Ви през този ден ще е такова … спорно. Всъщност, това може да се окаже сериозна засегнатост, та по тази причина не се увличайте. Много е прелестно да се чувствате най- умни, само че единствено тогава, когато има с кого да се сравнявате.
Козирог
Преди да се решите на каквато и да било виновна крачка, обезателно се посъветвайте със своя обичан човек. Той по своему ще направи анализ на обстановката и по едно и също време с това може да се окаже създател на много скъпи препоръки, които ще Ви бъдат от огромна изгода, когато започнете да реализирате своя проект.
Водолей
Днес и през идващите няколко дни е най-добре да си сложите сигнален знак, защото от Вас не би трябвало да чакат обективност и безористрастност, с които по начало се славите. Позволете на възприятията си да се проявят, само че в случай че фактически се грижите за своите близки, предупредете ги от рано, че сте в несвойствено въодушевление, тъй като другояче доста ще ги разтревожите.
Риби
Доста сполучлив ще бъде този ден за Рибите. Звездите поучават представителите на знака, да разчитат единствено на своите сили, без да чакат помощ от другите. Колкото по-независими бъдете в разсъжденията и постъпките си, толкоз по-добре. Финансовото Ви състояние ще се усъвършенства. Междувременно ще получите предстоящи заплащания, а е допустимо и връщане на остарели задължения. Със дилемите в фамилията ще се справите леко и доброволно, а роднинте Ви ще Ви поддържат. Подходящ ден за дейна отмора.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР