Ден на траур у нас и заради трагедията в село

...
Ден на траур у нас и заради трагедията в село
Коментари Харесай

Младежи, помогнали при пожара в с.Рояк: Нямаше как да гледаме отстрани

Ден на печал у нас и поради нещастието в село Рояк, където починаха деветима души при пожар в дом за възрастни. Жертвите евентуално щяха да бъдат повече, в случай че хора от селото не бяха помогнали при евакуацията на жителите на дома още преди да пристигна пожарната. Сред спасителите са и младежите Селим, Мерт и Октай.

Седяхме си у дома, видяхме, че болничното заведение гори и отидохме. Нормално, малко се притеснихме, питахме някои от огромните дали да влезем, описаха момчетата. Не можем да ги оставим хората вътре. Нямаше по какъв начин да гледаме в профил, допълват спасителите.

Тежка беше обстановката, въпреки всичко цялостен покрив изгоря, споделят момчетата и допълват: „ Доста хора помогнаха, не бяхме единствено ние ".

Всеки се включи с каквото може. Не останаха единствено наблюдаващи, сподели кметът на село Рояк Мехмед Кодран. Пожарникарите бързо пристигнаха, другояче щеше да изгори цялата постройка. Добре че стана в по-ранните часове, в случай че беше станало през нощта към 1:00 ч., не знам какво щеше да стане, добави кметът.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР