Ден на траур е обявен днес в Северен Кипър, след

...
Ден на траур е обявен днес в Северен Кипър, след
Коментари Харесай

Ден на траур заради четирима удавени в Северен Кипър

Ден на печал е разгласен през днешния ден в Северен Кипър, откакто през вчерашния ден в морето се удавиха четирима души от едно семейство, заяви турската телевизия СиЕнЕн-Тюрк.

Властите в така наречен СКТР (Севернокипърска турска република, приета единствено от Анкара - бел. ред.) оповестиха, че за през днешния ден се анулират всички увеселителни мероприятия на територията на северната част на острова.

При нещастието се удавиха четирима членове на едно семейство. До нещастието се стигнало, откакто в следобедните часове през вчерашния ден в морето влезнала 18-годишната Мерве Катърджъ, която почнала да се дави и да вика за помощ. 48-годишният татко на Мерве, 40-годишната й майка и двамата братя на момичето влезнали в морето, с цел да опитат да й оказват помощ. Четирима души от петчленното семейство обаче се удавили, предава Българска телеграфна агенция.

Хора, които са били на плажа, са пробвали да оказват помощ. Незабавно са пристигнали екипи на бреговата защита и медици. Въпреки положените старания е бил избавен само 12-годишният Баръш Катърджъ.

Семейство Катърджъ е почивало на неохраняем плаж, показва СиЕнЕн-Тюрк. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР