Ден на случването: Тези зодии печелят, а други две –

...
Ден на случването: Тези зодии печелят, а други две –
Коментари Харесай

Ден на случването: Тези зодии печелят, а други две – да внимават

Ден на случването: Тези зодии печелят, а други две – да внимават. Това е предначертал хороскопът за днешната майска неделя. Какво още вещаят звездите за вас, вижте:
Овен
Противоречията сред Вас и другите хора може да се изострят заради Вашата лична амбициозност и самоувереност. Не е изключено някой да завиди на Вашата храброст и свободолюбие, на огромните Ви връзки или широтата на Вашето мислене. Много е значимо, да не се самозабравите! Вслушвайте се в мнението на другите хора и може да се окаже, че то не е надалеч от истината. Освен това би трябвало да помните, че няма да минете без сътрудници. В връзките си към тях бъдете сдържани, само че обективни, и не минавайте откритите граници в общуването.
Телец
Вие сте най-надеждния и резистентен център на своето семейство, както Слънцето е център на Слънчевата система. Ако някой от Вашето семейство се замисли през днешния ден кого не би могъл да показа с някой различен, то безспорно ще се стигне до Вас. А Вие незабавно ще се притечете на помощ и ще извършите всичко допустимо, с цел да върнете своя непосредствен човек в нормалното му русло.
Близнаци
Ако може да си предствите нещо, значи то ще се случи. Винаги са Ви казвали по този начин и Вие сте вярвали, а през днешния ден ще имате късмет да докажете това на процедура. Освен че имате задоволително сили и разум да го извършите, и звездите ще бъдат на Ваша страна. Още от сутринта, а и през целия ден, непрестанно ще си представяте своята фантазия, а това ще Ви накара да мислите какво ще се получи, в случай че се опитате да я реализирате.
Рак
Днес ще бъдете твърдо уверени, че сте по-добър човек, в сравнение с индивида, който е паралелно с Вас, а и количеството на неговите дефекти ще Ви озадачава от ден на ден и повече. А Вие идеални ли сте? И дали ще намерите някой различен, който да е по-добър от сегашната Ви половинка? Замислете се за това!…
Лъв
Необходимостта да се трудите несъмнено няма да Ви достави наслада. А напълно ли няма и на кого да я прехвърлите?.. Още повече оня, който обичате и с който желаете да прекавате времето си, също няма нищо срещу да промени проектите си в интерес на малко сантиментално премеждие във Вашата компания.
Дева
Има дни, когато Ви се коства, че веселието някак Ви заобикаля. Само че се старайте да употребявате времето рационално. Изучете техниката на другарство и си направете лист на местата, на които желаете да попаднете, с цел да бъдете подготвени незабавно, щом се окаже подобаващ миг. Да се овладее изкуството да се одобряват обстановките такива, каквито са, напълно не е лека работа, само че това ни учи на самообладание, а тъкмо нещо такова напълно не би Ви било ненужно. Днес в ушите Ви непрекъснато ще звучат добродушните предизвестия на един от членовете на Вашето семейство.
Везни
Както и да сте почнали днешния ден, той ще приключи на най-високо равнище. Никой не оспорва, че сте напълно непредсказуеми, само че е изцяло по силите Ви, да продължите да се придвижвате към задачата с отмерено движение, опирайки се на своите предходни достижения. Крачка по крачка ще започнете да осъзнавате, какъв брой надалеч сте стигнали, а това още повече ще Ви помогне в по-нататъшните дейности. Постарайте се да запазите положителното си въодушевление, и не позволявайте на дребните неприятности да въздействат на връзките Ви с хората. Придържайте се към девиза: „ Живей, и дай на другите опция да живеят ”!
Скорпион
Днес ще бъдте съсредоточени върху своите работни отговорности. Благоприятно ще премине общуването с сътрудници, както и разискването на нови достижения. Днес може да предложите своите хрумвания за частична промяна на работния развой, а също и на проекта за деня. Критиката ще се възприема леко. В фамилията ще зародят дълги диалози и разисквания. Добре би минало общуването с родителите, а и организирането на фамилни мероприятия.
Стрелец
Днес на Вашия човек доста ще му бъде в дефицит възприятието за комизъм, и дори Вие няма да можете да споделите с него това безспорно нужно качество.Постарайте се, обаче, да не се шегувате ненужно, тъй като рискувате да го обидите, а това ще Ви принуди да забравите за дълго любовта си към пиперливите думи.
Козирог
Това е необикновен ден, в който Вашето мнение няма да е напълно тъкмо. Много е огромен риска, да не се „ потопите ” в дребните и незначителни елементи, които нямат никакво значение за това, над което би трябвало да се концентрирайте. Възможно е горещия всемирски живот на приятеля Ви да е забавен, само че разказът му за последния разказ по никакъв метод няма да помогне, да осъществите своите цели! Сутринта си дайте време, с цел да се подготвите за идния ден и по-добре да се оправите с настоящите към Вас сили.
Водолей
Ако прекарате вечерта с другари, пробвайте се да не отваряте дума за пари. Това може да не се схване добре от някого от присъстващите и да последва огромна препирня. Не се опитвайте да изглеждате като останалите – всеки човек има самостоятелна красота… И не позволявайте неприятното въодушевление, с което Вашата половинка ще си пристигна от работа, да Ви се отрази зле. Вечерта на открито ще се отрази добре и на двама Ви.
Риби
Може да си позволите да бъдете малко лекомислени – към Вас има задоволително хора, подготвени да се заемат с решаването на всички проблеми. Ще Ви върви, само че в случай че се занимавате единствено с нови неща. Ще се появят доста блестящи хрумвания: от една страна – доста смели, а от друга – даващи Ви опция напълно да реализирате своя капацитет. Винаги вършиме всичко въодушевено и радостно – дори гледането на телевизионно предаване може да превърнете в необикновено привлекателно деяние. Не се учудвайте, че през днешния ден ще бъдете в центъра на внимание.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР